Συγκέντρωση κατά του υγειονομικού Απαρτχάιντ το Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

1316
Συγκέντρωση κατά του υγειονομικού Απαρτχάιντ

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των πιστοποιητικών Covid-19 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι και στη Θεσσαλονίκη στις 13:00 στο Πάρκο Εργατικού Κέντρου.

Στη συγκέντρωση της Αθήνας συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Κόντρα Δυστοπία, Avantgarde, Συσπείρωση Αναρχικών, Πρωτοβουλία ενάντια στο υγειονομικό απαρτχάιντ, Λέσχη Ανειδίκευτων.

Στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Συνέλευση ενάντια στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης-Πολιτικές συνελεύσεις ενάντια στην κανονικότητα-Ένωση Πράσινων Ελευθεριακών Ανοιχτή συνέλευση αγώνα Άνω Πόλης.

Η ανακοίνωση της «Κόντρα Δυστοπία» για την συγκέντρωση 

«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ

2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 12 : 00

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ

ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ

Οι εγκλεισμοί, οι περιορισμοί κυκλοφορίας, η απαγόρευση πολιτικών συγκεντρώσεων, οι απολύσεις, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η πρωτόγνωρη ιστορικά καταπάτηση δικαιωμάτων, δεν έχουν χαρακτήρα υγειονομικό αλλά πειθάρχησης στις ανάγκες της νέας κανονικότητας, που επιβάλλουν η αναδιάρθρωση του κεφαλαίου, το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης και η βίαιη αλλαγή παραδείγματος.

Καμία υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, άμεση ή έμμεση.

Ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση, όχι μέσο διαχωρισμού και αποκλεισμού.

Να μην επιτρέψουμε να γίνει το σώμα μας πεδίο πειραματισμών των φαρμακευτικών και της βιοτεχνολογίας.

Καμία επίδειξη υγειονομικών πιστοποιητικών, καμία χρήση ταπεινωτικών “προνομίων”.

Η συστράτευση με τις προσταγές του κράτους δεν είναι “κοινωνική αλληλεγγύη” ή “ταξικό καθήκον”, είναι συνενοχή.

Αλληλεγγύη σε όσους εργαζόμενους έχουν απολυθεί και όσες είναι σε αναστολή λόγω της άρνησής τους να υποβληθούν σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.

Αντίσταση στους εκβιασμούς, την έμμεση μείωση μισθού μέσω των υποχρεωτικών τεστ και την επιτήρηση της υγείας μας από κράτος και αφεντικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας