Συγκέντρωση διαμαρτυρίας: Ανεπιθύμητος και ανάξιος για βράβευση ο Πρόεδρος Γερμανίας Steinmeier

3000
steinmeier
Μόνο οι ραγιάδες βραβεύουν τους δυνάστες, δημίους και ληστές τους!

Ο Γερμανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Franz-Walter Steinmeier ήρθε στην Αθήνα για να αναγορευθεί από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, σε τελετή που οργανώθηκε την Πέμπτη (11/10) το απόγευμα στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ύψος των Προπυλαίων.

Η Λαϊκή Ενότητα μαζί με το «Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα» από τις καταστροφές και τα εγκλήματα της ναζιστικής γερμανικής Κατοχής, οργάνωσαν γρήγορα-γρήγορα συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη τιμητική διάκριση προς τον Γερμανό Πρόεδρο με σύνθημα «Μόνο οι ραγιάδες βραβεύουν τον δυνάστη τους» και με δίκαιο αίτημα «να πληρώσει τώρα η Γερμανία για τις καταστροφές και τα εγκλήματα της ναζιστικής Κατοχής και θηριωδίας σε βάρος της χώρας μας».

Διαδηλωτές που μετείχαν στην συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας υπογράμμιζαν στην Iskra ότι είναι ντροπή για κυβέρνηση, πολιτικό κατεστημένο και πρυτανικές αρχές να αποδίδουν μια τέτοια εξαιρετική τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο μιας χώρας που αρνείται περιφρονητικά και αλαζονικά να παράσχει, ως έχει ηθική και συμβατική υποχρέωση, ούτε ένα ευρώ για τα εγκλήματα της τότε ναζιστικής Γερμανίας και έναν Πρόεδρο χώρας που κυριαρχεί σήμερα σε ένα μνημονιακό καθεστώς νεοαποικιοκρατίας και νέας καταστροφής της Ελλάδας.

Και είναι διπλή η ντροπή για την υπαλληλική κυβέρνηση και τα προσκυνημένα ολιγαρχικά κατεστημένα της χώρας, τα οποία αντί να διεκδικούν στη μνήμη των θυμάτων μας «γλείφουν» τον Γερμανό Πρόεδρο και συνυπογράφουν μαζί του άρθρα για το μέλλον της Ευρώπης, ένα μέλλον που κάτω από αυτές τις συνθήκες προδιαγράφεται πιο σκοτεινό από το παρόν της.

Ασφυκτικός κλοιός ΜΑΤ γύρω από τους διαδηλωτές

Συνιστά γελοιοποίηση, πάντως, του κυβερνητικού «δωσιλογισμού» και αυταρχισμού το γεγονός, ότι τους διαμαρτυρόμενους διαδηλωτές είχαν περικυκλώσει ασφυκτικά πολλές σιδερόφρακτες διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες, μάλιστα, δεν τους επέτρεπαν να κάνουν την παραμικρή κίνηση, ούτε καν βηματισμό.

Όνειδος για την αποικία να τρέμει και να «τρομοκρατεί» τους αντιστεκόμενους πολίτες της για να προστατεύει τους ιμπεριαλιστές της γερμανικής ΕΕ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης στην Αθήνα και βράβευσης του Προέδρου της Γερμανίας Frank-Walter Steinmeier:

συγκέντρωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας