Στρατιωτικές φάλαγγες ύψωσαν τη Ρωσική σημαία-Καλούνται έφεδροι σε Υπερδνειστερία

1389

Στο στόχαστρο η Οδησσός!

Δραματικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες 48 ώρες καθώς οι ρωσικές στρατιωτικές φάλαγγες έχουν υψώσει την ρωσική σημαία.

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε ρωσική σημαία σε καμία στρατιωτική φάλαγγα που κατευθύνονταν προς τα ουκρανικά σύνορα.

“Νο Fly Zone” στην Οδησσό – Πολεμικός συναγερμός στην Υπερδνειστερία

Ταυτόχρονα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις που σταθμεύουν στην Υπερδνειστερία τέθηκαν σε εμπόλεμη κατάσταση και βγήκαν στους χώρους διασποράς.

Υπάρχουν πληροφορίες πως ξεκίνησαν να καλούνται και έφεδροι. Τον λόγο τον αναφέραμε πριν λίγο. Η Οδησσός είναι Νο1 στόχος στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα και ΕΔΩ

Σχέδιο “Ζ” Β.Πούτιν για Blitzkrieg 36 ωρών: 7.000 Ρώσοι θα θυσιαστούν για κατάληψη της Ουκρανίας & ένωση των ρωσόφωνων περιοχών

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως έφτασε διαταγή από το ρωσικό Γενικό Επιτελείο για ξαφνικό έλεγχο ετοιμότητας και νυχτερινές στρατιωτικές ασκήσεις.

Νωρίτερα σήμερα, η ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, καταδρομικό “Moskva” κλάσης 1164 βρισκόταν ανοιχτά της Οδησσού λόγω της στρατιωτικής κινητοποίησης των Στρατηγικών Δυνάμεων Αποτροπής της χώρας.

Όμως-και αυτό είναι το πιο σημαντικό- το καταδρομικό Moskva μπορεί λόγω των αντιαεροπορικών πυραύλων που φέρει, να επιβάλλει “Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων” στην περιοχή ειδικά της Οδησσού.

Ο οπλισμός του αποτελείται από 16x P-500 Bazalt πυραύλους Ε/Ε, 8×8 (64) S-300PMU Favorit πυραύλους Ε/Α, 2×20 (40) OSA-MA επίσης Ε/Α, 1x διπλό πυροβόλο AK-130 των 130mm/L70, 6x CIWS AK-630 και 2x ανθυποβρυχιακούς εκτοξευτές RBU-6000.

Δείτε το εδώ σήμερα

Υπερδνειστερία: Οι καλλιτέχνες που χάρισε στο διαγωνισμό της Eurovision! - Eurovision News | Music | Fun

Απειλές από το… Κρεμλίνο

Ο Vladimir Soloviev, πολιτικός σχολιαστής και φανατικός υποστηρικτής του Β.Πούτιν, είπε σήμερα σε εκπομπή:

“Να προσευχηθείτε η Ρωσία να μην σας εξαφανίσει σε κανα δυο μέρες

Μόνο ο ειρηνόφιλος Πούτιν διατηρεί αυτό το ναζιστικό καθεστώς…

Μην μας αναγκάζετε. Πραγματικά δεν θα σας αρέσει».

Από την πλευρά του, ο Ρώσος βουλευτής, Aleksey Zhuravlev, απηύθυνε κάλεσμα προς τους Ρώσους να σχηματίσουν εθελοντικές ομάδες για την υπεράσπιση των Ντονιέτσκ και Λουχάνσκ στην Ουκρανία.

“Πρέπει να υπερασπιστούμε τον ρωσικό κόσμο και θα δείξουμε στα κ@θ@ρμ@τ@ του Μπαντέρα πως εμείς οι Ρώσοι ήμαστε ενωμένοι”.

“Λάδι” στη φωτιά από τον Ζελένσκι

Νωρίτερα, ο Ζελένσκι έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά απαιτώντας (!) την άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

“Εάν το ΝΑΤΟ δεν θέλει την Ουκρανία στη συμμαχία, θα πρέπει να είναι ειλικρινής με εκείνους που είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τη ζωή τους ενάντια στις δυνάμεις της Ρωσίας.

Εάν η Ουκρανία δεν λάβει νέες εγγυήσεις ασφαλείας απ’ όσους έχουν υπογράψει το Μνημόνιο της Βουδαπέστης, όλα τα άρθρα της συμφωνίας του 1994 μπορεί να θεωρηθούν άκυρα.

Θέλει πυρηνικά ξανά ο Ζελένσκι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας