Στις 11 στην Ομόνοια το μεγάλο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

792
ομόνοια

Με το σύνθημα “Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ!” θα διαδηλώσουν σήμερα στην Αθήνα οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, μαζί με δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους.

Με τη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση θα δώσουν απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για εκποίηση της εταιρείας και θα θέσουν στο επίκεντρο τα αιτήματά τους για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, των εργασιακών δικαιωμάτων, του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την Ομόνοια και θα συνεχιστεί με πορεία στο Σύνταγμα, ενώ τα επιχειρησιακά σωματεία της ΛΑΡΚΟ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία.

Οι εργαζόμενοι αναχώρησαν με λεωφορεία στις 7.30 π.μ., από τους τόπους διαμονής τους και θα φτάσουν οργανωμένα στην Αθήνα.

Εκεί, σωματεία και φορείς της Αττικής θα τους υποδεχτούν με τέσσερις διαφορετικές προσυγκεντρώσεις, από την Ομόνοια, από όπου θα ξεκινήσει η κινητοποίηση και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Σύνταγμα, απ’ όπου θα περάσει η πορεία.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συλλαλητηρίου έχει καλέσει τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς, τους αρχηγούς των κομμάτων και τις κοινοβουλευτικές ομάδες να είναι παρόντες στη Βουλή, με σκοπό να συναντήσουν αντιπροσωπεία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας