Στην τελική ευθεία το οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα στο Ελληνικό

1643
τελική

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών καταστροφής της ευρύτερης περιοχής του Ελληνικού στην παραλία του Σαρωνικού, με συνέπεια κυβερνητικές θριαμβολογίες για την… επένδυση!

Όπως αναφέρει η σχετική ειδησεογραφία, η ολοκλήρωση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού θα είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί υπό τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά η κυβέρνηση, έπειτα και από τη χθεσινή σύσκεψη στου Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, της συντονίστριας του έργου Θεοπίστης Πέρκα, και της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ και της Ελληνικό Α.Ε., όπου διαπιστώθηκε ότι η επένδυση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Ειδικότερα, έγινε γνωστό από τον Φλαμπουράρη, ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ σήμερα συνεδρίασε το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον υπουργό, αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας