Στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο, αγώνες του Davis Cup παρουσία Τσιτσιπά!

781
τσιτσιπά

Η Ελλάδα ανέλαβε να φιλοξενήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 αγώνες του Davis Cup στους οποίους θα συμμετάσχει ο Τσιτσιπάς.

Είναι οριστικό. Η Ελλάδα ανέλαβε το τουρνουά της 3ης κατηγορίας του DAVIS CUPκαι έτσι τον Σεπτέμβριο οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά και το συμβούλιο της ITF της Τρίτης (5/3)  η επιτροπή  αποφάσισε να αναθέσει στην Ελλάδα την διοργάνωση των αγώνων της 3ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του DAVIS CUP, θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα και στο ΤΑΤΟΪ Club.

Στο τουρνουά, εκτός από την Ελλάδα φυσικά, θα λάβουν μέρος η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Εσθονία, η Λετονία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, το Μαυροβούνιο και η Πολωνία.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, κ. Σπύρος Ζαννιάς, είπε: “Εκφράζοντας ολόκληρη την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, θέλω να ευχαριστήσω την Διεθνή Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της στην ΕΦΟΑ και είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη. Δύο συνεχόμενα χρόνια, αναλαμβάνουμε Παγκόσμιες Διοργανώσεις, γεγονός που πιστοποιεί την αγάπη και εκτίμηση προς την ΕΦΟΑ της Διεθνούς Οικογένειας του Τένις.

Άλλη μια φορά ο Γιάννης  Μυτιληναίος φιλοξενεί γενναιόδωρα στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club τις Εθνικές μας Ομάδες. Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά σηματοδοτεί την άνοδο της Εθνικής μας και μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020.”

Εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που αναμένεται να είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο ολόκληρης της διοργάνωσης, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν επίσης οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης και Μάρκος Καλοβελώνης. Αρχηγός της ελληνικής ομάδας θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας