Στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο Άρης

786
κυπέλλου

Ο Άρης έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολουθώντας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινοι» άλωσαν το Περιστέρι επικρατώντας του Ατρόμητου 1-0 με γκολ του Λάρσον, κι ας είχαν παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στην ομάδα των δυτικών προαστίων, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο αγώνας είχε εξαιρετικό ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με την μπάλα να πηγαίνει «πάνω-κάτω». Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Βέλλιο να κάνει κάκιστο τελείωμα στη φάση στο 7ο λεπτό και τον Άρη να απαντά στο 9΄ με κεφαλιά του Ιντέγε, που έφυγε άουτ.

Τελικά οι «κίτρινοι» πήραν προβάδισμα στο 15΄, όταν ο Μπρούνο Γκάμα πέρασε μια εξαιρετική κάθετη πάσα στον Λάρσον, που βγήκε απέναντι στον Μέγερι και τελείωσε άψογα τη φάση για το 0-1.

Σε ανάλογο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους αγχωμένους πια να αναζητούν την ισοφάριση για να επιστρέψουν στο παιχνίδι και τους Θεσσαλονικείς να κάνουν τη διαχείριση του αγώνα και να απειλούν στις αντεπιθέσεις, για να βρουν το γκολ που θα «κλείδωνε» οριστικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με καλή κυκλοφορία, οι «κίτρινοι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Στο 59΄ ο Γκάμα έκανε ωραία κίνηση και σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Στρούγγη και κατέληξε στην αγκαλιά του Μέγερι, ενώ στο 78΄ ο Δεληζήσης με ωραία προβολή πρόλαβε τον Ραμπέγιο.

Την τελευταία μεγάλη ευκαιρία της συνάντησης έχασε ο Ιντέγε στο 82΄, όταν ο Φετφτατζίδης έβγαλε τον Νιγηριανό απέναντι στον Μέγερι, αλλά το πλασέ του σέντερ φορ του Άρη πέρασε πάνω από το δοκάρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας