Στίβος: Σε υψηλές πτήσεις με το «καλημέρα» η Στεφανίδη

1290
στεφανίδη

Περισσότερο από εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο της Κατερίνας Στεφανίδη στους αγώνες της χειμεινής περιόδου. Η Ολυμπιονίκης επέλεξε να ξεκινήσει τη σεζόν στο Pole Vault Summit του Ρίνο και η απόφασή της τη δικαίωσε.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν νικήτρια με το υποσχόμενο άλμα των 4,74 μ., που είναι άτυπο ατομικό ρεκόρ της, καθώς πρόκειται για την καλύτερη επίδοσή της σε πρεμιέρα περιόδου.

Η Στεφανίδη κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα, ενώ δεύτερη με την ίδια επίδοση ήταν η Κέιτ Ναγκότ, που επίσης έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι δύο αθλήτριες δοκίμασαν στη συνέχεια στα 4.86, χωρίς να τα καταφέρουν. Τρίτη ήταν η Λέξι Τζέικομπους με 4,66 μ., όσο και το ρεκόρ της στον κλειστό στίβο.

Ο επόμενος αγώνας της αθλήτριας του Μίτσελ Κρίερ θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου στη Βοστόνη και θα είναι ο τελευταίος της στις  ΗΠΑ, αφού στις 2 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει στην Ευρώπη, με αρχή στο indoor tour της Καρλσρούης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, σε λίγες εβδομάδες θα κληθεί να υπερασπιστεί στη Γλασκώβη το χρυσό μετάλλιο που κατάκτησε πριν δύο χρόνια στο Βελιγράδι κι αν το πετύχει θα είναι η πρώτη γυναίκα στο αγώνισμα που το καταφέρνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας