«Στάχτη» να γίνουν οι πολιτικές τους…

2057
τουρισμού

Πήγε πρωί-πρωί και φώναξε μόνο την κάμερα του κρατικού καναλιού.

Πήγε μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα σε απόλυτα προστατευόμενο περιβάλλον. Μίλησε μόνο με δημόσιους υπάλληλους και μετά έγραψε κάποιες κοινοτοπίες στο τουίτερ. Πήγε απομονωμένος όπως νοιώθει άλλωστε και ο ίδιος ξεκομμένος από την κοινωνία, ανίκανος να την αντιμετωπίσει.

Η πρακτική του δεν ταιριάζει ούτε στον ίδιο όπως τον ξέραμε τόσα χρόνια ούτε βέβαια στις πρακτικές δημοκρατικών ηγετών και λαοπρόβλητων πρωθυπουργών. Πήγε στο κατεστραμμένο Μάτι της Αττικής ένας πολιτικός που έχει χάσει το πλεονέκτημα της αμεσότητας και της ειλικρίνειας. Για το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα καλύτερα να μην γίνεται λόγος. Ότι είχε απομείνει από αυτό απανθρακώθηκε στο Μάτι της Αττικής εκείνη την αποφράδα Δευτέρα.

Το καταρράκωσαν πρώτοι οι υπουργοί του που βγήκαν αφελείς και κοινωνικά ανυποψίαστοι να δηλώσουν πως όσα (δεν) έκαναν ήταν καλώς καμωμένα και σε αντίστοιχη περίπτωση πάλι τα ίδια θα έκαναν. Αργότερα, όταν τα επικοινωνιακά κλιμάκια της κυβέρνησης αντιλήφθηκαν την κατακραυγή του κόσμου και την οργή της κοινωνίας, έστησαν τις κάμερες και τους υπουργούς προκειμένου να μιλήσει ο πρωθυπουργός και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Λες και θα μπορούσε ακόμα κι αυτή να την αποφύγει

Καμιά συντριβή καμιά συγνώμη. Μόνο επιδόματα και φοβέρες για τα αυθαίρετα και την παράνομη δόμηση. Ότι δηλαδή ακούσαμε πάνω-κάτω και μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα. 

Πρωθυπουργός και κυβέρνηση αποφεύγουν την χειμαζόμενη κοινωνία. Κινούνται πλέον μόνο σε προστατευόμενα περιβάλλοντα. Ελπίζουν απλά ότι θα μπορέσουν να τα ρίξουν στους προηγούμενους που ξεσαλώνουν τώρα πάνω στα καμένα ελπίζοντας ότι οι στάχτες θα τους επαναφέρουν στην εξουσία.

Και οι δυό τους δεν έχουν πρόβλημα με την παραχώρηση πυροσβεστών στην Fraport την ώρα που ετοιμάζονται ως ικέτες να πάνε στο «Ίδρυμα Στ. Νιάρχος» για να του ζητήσουν να αναλάβει την συντήρηση και την ανανέωση του στόλου των πυροσβεστικών αεροπλάνων!

Μέσα στις στάχτες και τα αποκαΐδια αναδύεται η δυσοσμία ενός πολιτικού συστήματος που μας οδήγησε σε αυτές τις καταστροφές, τις απώλειες ανθρώπινων ζωών. Και οι δυο τους, Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν την βαρύτατη πολιτική ευθύνη γιατί οι πολιτικές που πάγια υποστήριζαν ή βρέθηκαν να υποστηρίζουν βάζουν σε προτεραιότητα την υλοποίηση των μνημονίων, την διάσωση των τραπεζών και όχι των ανθρώπινων ζωών.

Τους αξίζει να απομονωθούν πολιτικά και οι πολιτικές τους, που καίνε τις ζωές των ανθρώπων, να γίνουν στάχτη.

*Πηγή: pagenews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας