Σκοταδιστική απόφαση της Ιεράς Συνόδου: Φόνος η εκούσια έκτρωση!

1023
ιεράς

“Φόνο” χαρακτηρίζει την εκούσια έκτρωση η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, που συνεδρίασε επί διήμερο υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Η απόφαση της Ιεράς Συνόδου έρχεται να τροφοδοτήσει την προσπάθεια συντηρητικών κύκλων για κατάργηση του δικαιώματος στην έκτρωση, με την επιστροφή σε άλλες εποχές που η ελληνική κοινωνία έχει αφήσει πίσω της εδώ και δεκαετίες.

Στη σχετική ανακοίνωση προέβη η Ιερά Σύνοδος «λαβούσα υπ’ όψιν της τα εσχάτως ανακύψαντα επί του θέματος των εκτρώσεων και βασιζομένη επί της Αγίας Γραφής και της Ιεράς Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού».

Επίσης, στην ίδια συντηρητική κατεύθυνση, αφού εκτίμησε την απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, για την κατάργηση στα σχολεία «Α/θμίου και Β/θμίου Εκπαιδεύσεως της αργίας της εορτής και της επαναφοράς του εορτασμού των Αγίων Τριών Ιεραρχών των προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας (30ή Ιανουαρίου) ως ημέρα εκκλησιασμού και άλλων επικαίρων εκδηλώσεων, απεφάσισε την αποστολή προς αυτήν σχετικού συγχαρητηρίου γράμματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας