Σκάνδαλο Folli Follie: Νέο email της εταιρείας αναφέρεται και στον Τσίπρα

1014
Νέο email της εταιρείας αναφέρεται και στον Τσίπρα

Νέα στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή του τότε Μεγάρου Μαξίμου στην προσπάθεια να καθυστερήσουν οι έλεγχοι στη Folli Follie τον Μάιο του 2018 έρχονται στο φως από την εσωτερική αλληλογραφία στελεχών της εταιρείας.

Σε email που αντάλλαξε υψηλόβαθμο στέλεχος με τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, αναφέρεται ότι οδηγία του Μεγάρου Μαξίμου ήταν να υπάρξει συνδρομή στον όμιλο.

Μάλιστα στο ίδιο μήνυμα τονίζεται πως το θέμα έχει φτάσει μέχρι τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Επιπλέον, αναφέρεται πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ φέρεται να υπήρξε και επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής από μέλος του διοικητικού συμβουλίου (σ.σ.: Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς).

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαΐου 2018 από το στέλεχος της εταιρείας (διευθυντής ασφαλείας) στον γιο του ιδρυτή της αναφέρεται:

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει Ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας