Σε καραντίνα η Α.Μέρκελ-΄Ηρθε σε επαφή με γιατρό που διαγνώστηκε θετικός

880
καραντίνα

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα τεθεί σε καραντίνα, καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που έχει διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, η απομόνωση της καγκελαρίου θα μπει σε εφαρμογή άμεσα.

Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με γιατρό που της έδωσε ένα εμβόλιο και ο οποίος στη συνέχεια διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως διευκρίνισε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, η καγκελάριος ενημερώθηκε σχετικά αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της για τα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών. Ως σήμερα 24.714 άτομα έχουν διαγνωσθεί θετικά στον κορωνοϊό στη Γερμανία, ενώ ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 92.

Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε η Γερμανία

Η είδηση ήρθε λίγα μόνο λεπτά αφότου η Γερμανία ανακοίνωσε νέα αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, το Βερολίνο ανακοίνωσε πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις για πάνω από δύο άτομα σε όλη τη χώρα.

«Πρέπει να περιορίσουμε την δημόσια ζωή στο ελάχιστο ανεκτό σημείο. Έτσι σώζουμε ζωές», τόνισε η καγκελάριος Μέρκελ, η οποία είχε προηγουμένως ολοκληρώσει τηλεδιάσκεψη με τους πρωθυπουργούς των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας