Σάμος: 24ωρη απεργία στις 7 Φεβρουαρίου για προσφυγικό και νοσοκομείο

1597
σάμος

Σε 24ωρη πανσαμιακή απεργία καλεί το Εργατικό Κέντρο Σάμου, για την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, προβάλλοντας δύο από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το νησί: το προσφυγικό – μεταναστευτικό και το ζήτημα της υποβάθμισης του νοσοκομείου.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Σοφούλη και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών στο κλειστό γυμναστήριο.

Την απόφαση του Εργατικού Κέντρου στηρίζουν και πολλοί άλλοι φορείς του μαζικού κινήματος του νησιού.

Σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο σημειώνει:

«Η κατάληξη σε ένα κοινό κείμενο που εκφράζει με απόλυτη σαφήνεια τις θέσεις των φορέων, χωρίς ν’ αφήνει περιθώρια παρερμηνειών σε κανέναν, αποτελεί σημαντική κατάκτηση για όλους μας και πεδίο κοινής δράσης. Είναι συνέχεια της δράσης του προηγούμενου διαστήματος.

Καλούμε τα εργατικά Σωματεία και κάθε άλλο μαζικό φορέα να συνεδριάσουν τα ΔΣ με το κοινό κείμενο, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην πλήρη επιτυχία της απεργίας.

Καλούμε τον σαμιώτικο λαό να πάρει μαζικά μέρος στην απεργία και στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Σοφούλη (και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών στο κλειστό γυμναστήριο). Κανείς στη δουλειά, στο σπίτι, στο καφενείο. Όλοι στον αγώνα!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας