Σάκκαρη: Ο Στέφανος είναι μάγος-Έχει γεννηθεί για να παίζει τένις

1117
σάκκαρη

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν το είχαμε ξαναζήσει ούτε εγώ ούτε ο Στέφανος. Ήταν απίστευτη η αγάπη του κόσμου στη Μελβούρνη» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Για τους αγώνες που έδωσαν η ίδια και ο Στέφανος με τα είδωλά τους, τη Serena Williams και τον Rodger Federer, είπε:

«Είναι και οι δύο αθλητές που βλέπαμε από όταν ήμασταν παιδιά. Εγώ ονειρευόμουν να παίξω με τη Serena Williams και ο Στέφανος με τον Rodger Federer. Πριν παίξουμε μαζί τους, το είχαμε αλλιώς στο μυαλό μας, πιο διογκωμένο. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο όμως, είναι απλά ένας αντίπαλος».

Όπως είπε, νοιώθουν μεγάλη ικανοποίηση που δίνουν χαρά σε όλο τον ελληνισμό σε ώρες μάλιστα δύσκολες για την Ελλάδα:

«Είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση για μας. Ξεκινήσαμε να παίζομε τένις στο εξωτερικό, όταν η οικονομία της Ελλάδας ήταν στα χειρότερά της, οπότε όταν βλέπουμε ότι το τένις εξελίσσεται και βλέπουμε ότι μικρά παιδιά μας θαυμάζουν και θέλουν να γίνουν σαν εμάς, όλο αυτό είναι πολύ όμορφο».

‘Όσο για τον συναθλητή της, Στέφανο Τσιτσιπά που αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον θρυλικό Ραφαέλ Ναδάλ, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε συγκινημένη:

«Ο Στέφανος είναι μάγος, έχει γεννηθεί για να παίζει τένις. Για τον Στέφανο δεν υπάρχει “ταβάνι”. Είναι συγκινητικό αυτό που ζούμε, ούτε εγώ δεν το πιστεύω που ήμουν πριν λίγες μέρες κοντά του. Δεν θα αποκαλύψω αυτό που πιστεύω για αυτό το τουρνουά, αλλά πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλα πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας