Σάββατο: Μεγάλη διαδήλωση των “Κίτρινων γιλέκων”. 65.000 αστυνομικοί και έκτακτα μέτρα!!!

891

Το Σάββατο θα είναι η τέταρτη μέρα μαζικών διαδηλώσεων των ”Κίτρινων Γιλέκων” στην Γαλλία, όπου αναμένεται μια πρωτοφανής συμμετοχή πλήθους.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να αναπτύξει πρωτοφανή σε αυταρχισμό και καταστολή «έκτακτα μέτρα» επιπλέον των 65.000 αστυνομικών και μελών των δυνάμεων καταστολής το Σάββατο, στο πλαίσιο της τέταρτης ημέρας μαζικών διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων», ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ ενώπιον της Γερουσίας.

Ο επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης επανέλαβε την έκκληση προς τα «κίτρινα γιλέκα» να μην έρθουν στο Παρίσι για να διαδηλώσουν, όχι επειδή «τους απαγορεύεται να εκφραστούν», αλλά για να «αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσουν στην παγίδα που στήνουν οι ταραξίες», την ώρα που η γαλλική κυβέρνηση διατυπώνει ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια στο πλαίσιο αυτής της «κινητοποίησης IV».

«Για να το αντιμετωπίσει αυτό, η κυβέρνηση θα κινητοποιήσει έκτακτα μέσα που θα προστεθούν στις 65.000 δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες θα αναπτυχθούν σε ολόκληρη τη Γαλλία», δήλωσε ο πρωθυπουργός ενώπιον των γερουσιαστών, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα μέσα.

Είναι προφανές ότι έντρομο το καθεστώς Μακρόν-ευρωζώνης και Βρυξελλών επιβάλλει στην ουσία σε όλη την Γαλλία μια σιδερένια αστυνομική τρομοκρατία, φοβικότητα και αστυνομοκρατία με στόχο να αποτρέψει τη συμμετοχή στο μεγάλο κίνημα.

Ο Γαλλικός λαός και η γαλλική νεολαία, όμως, δεν δείχνουν να πτοούνται.
Αυτήν την ώρα απαιτείται η πιο πλατιά αλληλεγγύη των ελλήνων πολιτών και της νεολαίας στο ηρωικό κίνημα των “κίτρινων γιλέκων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας