Ρ.Καντίροφ προς Β.Ζελένσκι:”Να αποφύγεις την αιματοχυσία-Λίκνο Ρωσίας και Ορθοδοξίας το Κίεβο”

1127
Να αποφύγεις την αιματοχυσία-Λίκνο Ρωσίας

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος έχει στείλει δυνάμεις στα ουκρανικά σύνορα, απηύθυνε έκκληση στον Πρόεδρο της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι και στον ουκρανικό λαό σε μια τελευταία ευκαιρία να αποτραπεί η αιματοχυσία.

Ο Ρ. Καντίροφ μίλησε για “μη αναστρέψιμες συνέπειες” που έρχονται για την περιοχή αν ο Ζελένσκι δεν φανεί συνετός.

Ο Καντίροφ μιλά τη στιγμή που τσετσενικές δυνάμεις, σε μια σπάνια έξοδο από τα όρια της Τσετσενίας, έχουν προωθηθεί και βρίσκονται μόλις 15 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα.

“Μη αναστρέψιμες συνέπειες”

«Για να μην δώσω στους δυτικούς λόγους υστερίας για το γεγονός ότι υπερβαίνω τις δυνάμεις μου, δηλώνω επίσημα ότι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, η σεμνή γνώμη του Ρώσου πολίτη Ramzan Kadyrov.

Στην έκκλησή μου υπάρχουν δύο μηνύματα προς δύο αποδέκτες – προς τις ουκρανικές αρχές και προς τον ουκρανικό λαό.

Κύριε Ζελένσκι! Η ώρα του κλόουν έφτασε στο τέλος της. Ήρθε η ώρα να εκπληρώσει κανείς το καθήκον του απέναντι στους δικούς του ανθρώπους για να αποφύγει μη αναστρέψιμες συνέπειες.

Δηλαδή, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει ανάγκη εφαρμογής των συμφωνιών του Μινσκ, τις οποίες έχει υπογράψει όχι μόνο ο Πρόεδρος της Ρωσίας, αλλά και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας.

Η αυστηρή εφαρμογή των διατάξεων που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την πολιτική διευθέτηση της αυξανόμενης αντιπαράθεσης όχι μόνο μεταξύ των χωρών μας, αλλά και στο θέμα της μείωσης της συνολικής έντασης με την παγκόσμια έννοια της λέξης.

Από αυτή την άποψη, εσείς, ως εγγυητής του συντάγματος και της ασφάλειας του λαού και του κράτους σας, είστε απλώς υποχρεωμένοι να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να αποφύγετε την αιματοχυσία και να εδραιώσετε την ειρήνη.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο λαός της Ρωσίας δεν θέλει πόλεμο, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τη σημασία αυτής της τρομερής λέξης.

“Να είσαι συνετός – Είμαστε σλαβικός λαός”

Να είσαι συνετός, κύριε Ζελένσκι!

Και τώρα θέλω να απευθυνθώ στους Ουκρανούς. Αγαπητοί μου! Λατρεύω την Ουκρανία και τους ευγενικούς ανθρώπους της.

Από την πορεία της ιστορίας της ΕΣΣΔ που έτυχε να ακούσω στο σχολείο, γνωρίζω ότι το λίκνο του ρωσικού κράτους και της Ορθοδοξίας είναι οι Ρώσοι του Κιέβου.

Οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι ένας σλαβικός λαός, με κοινή ιστορία, πολιτισμό και θρησκεία.

Δεν θα πιστέψω ποτέ ότι οι Ουκρανοί θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος του λεγόμενου δυτικού κόσμου με όλες τις εκφυλισμένες «αξίες» και τη ρωσοφοβική υστερία του.

Ναι, έτσι είναι, παρά το γεγονός ότι το σημερινό αντιλαϊκό καθεστώς και η προπαγάνδα του κάνουν τα πάντα για να εξαλείψουν αυτή την αίσθηση της κοινότητας.

Κάπου στα βάθη της ψυχής μου, έχω μια αχτίδα ελπίδας ότι αυτή η ιστορική δικαιοσύνη θα αποκατασταθεί από τον ίδιο τον ουκρανικό λαό χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια.

Δεν μπορεί οι πνευματικοί και ιστορικοί κληρονόμοι του μεγάλου Μπογκντάν Χμελνίτσκι και του λαμπρού συγγραφέα Νικολάι Γκόγκολ να μην θέλουν αιώνια ειρήνη με την αδελφική Ρωσία! 

Δείτε βίντεο με την προώθηση Τσετσένων στο ρωσο-ουκρανικά σύνορα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας