Ρωσικά drones ”Lancet” εξουδετέρωσαν ομάδα Σύριων τζιχαντιστών (βίντεο)

825

Πλάνα από την εκκαθάριση των Σύρων τζιχαντιστών τον περασμένο Απρίλιο από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις επιχειρήσεων με τη βοήθεια των νεότερων drones “Lancet”, το οποίο ονομάζεται επίσης “Bayraktar killer”, δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Η αντίστοιχη καταγραφή της αεροπορικής επιδρομής προβλήθηκε στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia-1.

Όπως αναφέρεται στο μήνυμα, εξουδετερώθηκε ένας επικίνδυνος και γνωστός τζιχαντιστής στη Συρία, ο λεγόμενος ελεύθερος σκοπευτής TOW.

“Δύο ημέρες πριν από την ειδική επιχείρησή μας, ο εν λόγω τζιχαντιστής πυροβόλησε εναντίον αυτοκινητοπομπής της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και έκαψε δύο φορτηγά. Κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης, βρήκαμε έναν ATGM (αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα) υπό την κατοχή αυτού του μαχητή”, ανέφερε στον αέρα ο μαχητής της MTR που ήλεγχε το drone.

Σύμφωνα με τον στρατιώτη, μετά την ανακάλυψη του πληρώματος ATGM των τζιχαντιστών, αποφασίστηκε η εξόντωσή τους.

“Το πλήρωμα των τζιχαντιστών, κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη χρήση του ”Lancet”, άκουσε την προσέγγιση ενός drone μας”, είπε.

“Δύο δευτερόλεπτα δεν επέτρεψαν στους τζιχαντιστές να μετακινηθούν σε ασφαλή απόσταση και φυσικά χτυπήθηκαν από θραύσματα”, δήλωσε ο στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων.

Όπως διευκρινίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή, την ίδια ημέρα ο διοικητής άλλης ομάδας, ο οποίος ηγείτο ενός αποσπάσματος τζιχαντιστών με αντιαρματικά συστήματα, χτυπήθηκε από τα ίδια drones.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας