Ρωσικά πλοία παρακολουθούν τη ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ στη Βαλτική Θάλασσα

1267
ρωσικά

Τα πλοία του ρωσικού στόλου της Βαλτικής παρακολουθούν τη δραστηριότητα της ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ που εισήλθε στη Βαλτική Θάλασσα, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας την Πέμπτη.

Μια ομάδα ΝΑΤΟικών πλοίων μπήκαν στη Βαλτική και παρακολουθούνται από τα πλοία του ρωσικού στόλου, όπως δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας την Πέμπτη.

«Στις 18 Απριλίου, μια ναυτική ομάδα του ΝΑΤΟ, που αποτελείται από το αντιτορπιλικό USS Gravely, τις φρεγάτες Κ. Πούλασκι του πολωνικού ναυτικού, η Γκόκοβα του Τουρκικού ναυτικού και τοJuan de Bourbon του ισπανικού ναυτικού, εισήλθε στα ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας» όπως δήλωσε το εθνικό κέντρο ελέγχου άμυνας της Ρωσίας.

Προκειμένου να ανταποκριθούν έγκαιρα σε πιθανές μη φυσιολογικές καταστάσεις στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας, οι δυνάμεις του ρωσικού στόλου της Βαλτικής έχουν ειδοποιηθεί για την παρακολούθηση των ενεργειών των πλοίων του ΝΑΤΟ, πρόσθεσε το υπουργείο.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθούσε συνεχώς το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ Ross που εισήλθε στα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας στις 14 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας