Ρωσία: Οι Αμερικανοί στρατιώτες και ο ISIS συνυπάρχουν αρμονικά στην Συρία

2212
συρία

Αεροφωτογραφίες στις οποίες φαίνονται θωρακισμένα οχήματα τύπου Hummer των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού, σε σημεία τα οποία είχαν οχυρωθεί προηγουμένως από δυνάμεις του ISIS στην Συρία, δημοσιοποίησε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

«Στις λήψεις φαίνεται καθαρά, ότι μονάδες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ βρίσκονται σε οχυρωμένα σημεία, τα οποία ήταν προηγουμένως εξοπλισμένα από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους» υποστηρίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Προσθέτει, μάλιστα, με νόημα, ότι παρά το γεγονός πως οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται σε τομείς «τρέχουσας ανάπτυξης» δυνάμεων του ISIS,  δεν υπάρχουν ενδείξεις οχύρωσής τους, το οποίο σημαίνει, σύμφωνα με τους Ρώσους, ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «που βρίσκονται σε περιοχές κατεχόμενες από τρομοκράτες, νιώθουν απόλυτα ασφαλείς».

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την περιοχή Ντέιρ αλ-Ζορ.

1 σχόλιο

  1. Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει ότι FSA (Απελευθερωτικός Στρατός Συρίας ???? , γνωστοί ως και ”μετριοπαθείς ”’ ????? , μισθοφόροι των Αμερικανών και της Δύσης με 3000 δολ./μήνα από 35 διαφορετικές χώρες , με άριστο εξοπλισμό που μόνο οι ειδικές δυνάμεις ΗΠΑ , Γαλλίας , Βελγίου κλπ φέρουν , ούτε 1/% Σύριοι στις τάξεις τους ) , SDF και δυστυχώς το μεγαλύτερο κομμάτι των Κούρδων ( ειδικά οι υπό τον αρχιπράκτορα της CIA Μπαρζανί , ) είναι ένα και το αυτό , με άριστες σχέσεις με τους ισλαμοφασίοστες του ΙΣΙΣ .
    Δυστυχώς , κάποιοι στην ΛΑΕ , αυτούς που αιματοκύλησαν τη Συρία , προκειμένου να ρίξουν τον ”αιμοσταγή δικτάτορα ” Ασσαντ , όπως ζητούσε επίμονα η Αμερικάνικη Πρεσβεία ( αλήθεια μήπως η Αμερικ.Πρεσβεία διοκείται από Μαρξιστές ???) , στο όνομα της made in USA , και κατ’εντολή CIA , Αραβικής Ανοιξης , και διαδήλωναν στην Αθήνα τυλιγμένοι στο τριάστερο κ@λ΄΄οπανο ως σημαία της Συρίας , τυλιγμένο σε αυτό όπως ο Κωνσταντίνου της Ανταρ – cia ,Τσίπρας και διάφοροι άλλοι ΔΕΑ , ΣΕΑ ,ΣΕΚ , κλπ συγγενείς , διαδήλωναν υπέρ των ” εξεγερμένων , αποκεφαλιστών και μισθοφόρων ενάντια στο Συριακό Λαό αλλά πάνοτε πιστοί στις εντολές της Αριστερής Μαρξιστικής Επαναστατικής Αντιιμπεριαλιστικής Κυβέρνησης των ΗΠΑ !!! Τι , δεν είναι Αριστερή η Αμερικάνικη Κυβέρνηση ??? !!!!!!!!!
    Πολλοί δε από αυτούς τους Ισλαμοφασίστες που προσπαθούν να διαφύγουν σαν τα ποντίκια , φυσικά και θα έρθουν εδώ ( αρκετές χιλιάδες από αυτούς ήδη βρίσκονται εδώ ) δήθεν ως ” Πρόσφυγες ” και φυσικά οι επαγγελματίες ”φιλάνθρωποο ” , ”’αντιρατσιστές ”’ με τις ΜΚΟ του Σόρρος θα διοργανώνουν και ”καταλήψεις τύπου Σίτι Πλάζα , για συμπαράσταση προς τους ισλαμοφασίστες ..!!!!!
    Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες και θα δημοσιοποιούμε ότι γνωρίζουμε και δυστυχώς για μερικούς , γνωρίζουμε πολλά ……
    Συντροφικά και με Εκτίμηση
    Τάσος Σαμπάνης , ΟΙκονομολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας