Ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας κατά του Ισραήλ

862
ρουκέτες

Δέσμη ρουκετών εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας προς τα ισραηλινά εδάφη σήμερα μετά από συγκρούσεις που είχαν ξεσπάσει νωρίτερα στα σύνορα ανάμεσα στον παλαιστινιακό θύλακα και το Ισραήλ.

«Είκοσι ρουκέτες εκτοξεύθηκαν προς το ισραηλινό έδαφος. Το ισραηλινό αντιαεροπορικό σύστημα Σιδηρούν Θόλος αναχαίτισε δέκα από αυτές», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός σε μήνυμα προς τα μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα, Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον έναν Παλαιστίνιο και τραυμάτισαν δεκάδες άλλους, κατηγορώντας τους πως επιχείρησαν να τοποθετήσουν βόμβα στα σύνορα Γάζας – Ισραήλ.

Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο νεκρός και οι τραυματίες άνδρες ήταν αγρότες που προσπαθούσαν να περισυλλέξουν τη σορό ενός ανθρώπου που σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Anadolu, τηλεοπτικά κανάλια του Ισραήλ ανακοίνωσαν χθες, Σάββατο, ότι η αστυνομία εκτέλεσε άλλο έναν Παλαιστίνιο ισχυριζόμενη ότι αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει επίθεση με μαχαίρι  εναντίον αστυνομικού σε πύλη εισόδου στην Παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Ο νεκρός, Maher Zaatra, ήταν πατέρας τριών παιδιών. Αμέσως μετά το περιστατικό η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο  στο σπίτι της οικογένειας του στην περιοχή Jabel Mukaber στη βόρεια πλευρά της Ανατολικής Ιερουσαλήμ και συνέλαβε τον πατέρα και τα αδέρφια του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας