Πόσοι πληρώνονται ως μετακλητοί για να πουλάνε χρυσαυγητιλίκι;

1638
διαστροφές
Η επίθεση στον 24χρονο φοιτητή από “μετακλητό υπάλληλο” είναι αποκαλυπτική για την χρηματοδότηση, δια των κανόνων της δημοκρατίας, “συνταγματαρχών” των νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου.
 
Αναμφισβήτητα ορθή η απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των υπαλλήλων του κοινοβουλίου τον Χρήστο Ζέρβα, καθώς το στέλεχος της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της οποίας τελευταίο θύμα είναι ο 24χρονος Αλ. Λάζαρης, είναι (και) μετακλητός υπάλληλος στον γραμματέα της ΧΑ Νίκο Μιχαλολιάκο.
AdTech Ad
Λογικό -σε πρώτη ανάγνωση- και το σκεπτικό της παραπομπής. Όπως αναφέρει ο κ. Βούτσης, επειδή η ληστεία και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη “στοιχειοθετούν αντικειμενική υπόσταση του πειθαρχικού παραπτώματος της χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς, ή ανάρμοστης, ή ανάξιας για υπάλληλο, συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας” που μπορεί να επισύρει και την ποινή της οριστικής παύσης, την οποία δεν μπορεί να την επιβάλει από μόνος του ο πρόεδρος, παραπέμπει τον Ζέρβα στο Πειθαρχικό ώστε να ασκηθεί η “προσήκουσα πειθαρχική διαδικασία”.
Παρ’ ό,τι η παραπομπή είναι λογική, το σκεπτικό του Προέδρου χωράει πολλή συζήτηση. Γιατί μπορεί το στέλεχος της ΧΑ και παρατρεχάμενος του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη, να ήταν τυπικά “εκτός υπηρεσίας” αλλά ουσιαστικά ήταν… εντός, γιατί έκανε αυτό ακριβώς αυτό για το οποίο πληρωνόταν, αυτό το οποίο περίμεναν να κάνει οι επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης!
Με άλλα λόγια, ο περι ου ο λόγος χρυσαυγίτης, ιδιοκτήτης καφετέριας, “πυρηνάρχης” Αμπελοκήπων και υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της νεοφασιστικής συμμορίας που παριστάνει το κοινοβουλευτικό κόμμα, προσελήφθη ως μετακλητός ακριβώς για να αποκτήσει μισθό και να μπορεί να εκτελεί απερίσπαστος τα “κομματικά του καθήκοντα”.
Αλλά βασικό “κομματικό καθήκον” των μελών της εγκληματικής συμμορίας και ιδίως των… έμμισθων, είναι και η “εξουδετέρωση” των αντιπάλων , όπως έχει καταδειχτεί σε σειρά υποθέσεων, των οποίων μόνο μικρό τμήμα έφτασε στη Δικαιοσύνη.
Και αντίπαλοι για τα μέλη και τα στελέχη του ρατσιστικού μορφώματος είναι όσοι αντιτίθενται στις θέσεις και τις δραστηριότητες της νεοναζιστικής οργάνωσης, αλλά και όσοι ανά πάσα στιγμή στοχοποιούνται γιατί έτσι αποφάσισε ο “πυρήνας” και κυρίως ο έμμισθος “πυρηνάρχης”: Λόγω του χρώματος του δέρματός τους, λόγω της φυσιογνωμίας τους, λόγω μιας φράσης που διατύπωσαν, ή ακόμα και ενός… σακιδίου που είχαν στον ώμο.
Νεοναζιστικές απόψεις, ρατισιστικές και εγκληματικές πρακτικές και ένας μισθός “μετακλητού” για να έχουν το “πακέτο” δωρεάν, χωρίς να ξοδέψουν ούτε σεντ από τα λεφτά του ταμείου τους!
Η απόλυση του “πυρηνάρχη” είναι το λιγότερο, άλλωστε μπορεί -για τα μάτια του κόσμου- να σπεύσει να την κάνει και η ΧΑ. Η επιστροφή όσων χρημάτων εισέπραξε από τη Βουλή ο τάχα μου “μετακλητός” είναι κάτι περισσότερο. Το σημαντικότερο όμως είναι να ελεγχθούν από την Βουλή όλοι αυτοί που -στο όνομα της δημοκρατίας- υπηρετούν ως μετακλητοί τα στελέχη της αντιδημοκρατικής οργάνωσης και τις σκοτεινές δραστηριότητές τους.
*Ο Βαγγέλης Δεληπέτρος, είναι δημοσιογράφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας