Πρόκριση για την Σάκκαρη στα ημιτελικά του Ραμπάτ

808
Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου Ελισέ Μέρτενς και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του τουρνουά του Ραμπάτ.

Η Ελληνίδα τενίστρια επιστρέφει με τον καλύτερο τρόπο στις καλές εμφανίσεις στο χώμα και δείχνει έτοιμη για ακόμη μία μεγάλη στιγμή στην καριέρα της. Το Νο.51 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 6-4, 7-6(2) της Ελισέ Μέρτενς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ραμπάτ.

Ενδεικτικό της μεγάλης εμφάνισης της Σάκκαρη είναι το γεγονός ότι απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου, Νο.18 του κόσμου και Νο.1 του ταμπλό στη διοργάνωση. Η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική στο ματς, ιδιαίτερα στο σερβίς και έδειξε τρομερή ψυχραιμία όταν πιέστηκε από την αντίπαλό της.

Η 23χρονη τενίστρια ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι και προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια η Μέρτενς ισοφάρισε σε 4-4 αλλά η Σάκκαρη πήρε τα επόμενα game κλείνοντας το πρώτο σετ με break.

H Σάκκαρη μπήκε εντυπωσιακά και στο δεύτερο σετ όπου σημείωσε break στο δεύτερο game του σετ. Στη συνέχεια όμως η Μέρτενς πήρε πίσω το break και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Η τενίστρια από το Βέλγιο προηγήθηκε ακόμη και με 4-2 αλλά η Σάκκαρη απάντησε με δικό της break για οδηγηθούμε στο tie break.

Πρέπει να πούμε ότι πριν το τελευταίο game του δεύτερου σετ το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 10 δέκα λεπτά καθώς η Μέρτενς ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ. Η Σάκκαρη ξεκίνησε με μίνι μπρέικ και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη παίρνοντας την πρόκριση.

Στον ημιτελικό η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Άλισον Βαν Ούιβατσκ που επικράτησε με 7-5, 1-6, 2-6 της Γιάσελιν Μποναβεντούρε. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας