Προ των πυλών επίθεση ρωσικών δυνάμεων: Εκκένωση πρεσβείας & Προξενείων!

736

Δύναμη “Δ”, “Ζ” και “Ο”

Προ των πυλών βρίσκεται η επίθεση των ρωσικών δυνάμεων του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ κατά της Ουκρανίας με σκοπό την απελευθέρωση των περιοχών του Ντονμπάς χωρίς αυτό να αποκλείει ταυτόχρονα άνοιγμα πολλών μετώπων.

Και αυτό γιατί στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας πετούν ήδη δύο ιπτάμενα ρωσικά ραντάρ τύπου AWACKS  Il-76 A-50U “Sergey Atayants” (κωδικός RF-93966) και Il-76 A-50U “Taganrog” (κωδικός RF-94268). 

Όμως είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως εμφανίστηκαν δυνάμεις της Ρωσικής Εθνικής Φρουράς με φορτηγά μεταφοράς κρατουμένων τύπου Avtozaks. Αυτό σημαίνει πως έρχονται συλλήψεις Ουκρανών πολιτικών.

Εκκένωση Πρεσβείας & Προξενείων Ρωσίας

Ήδη η Ρωσία εκκενώνει την πρεσβεία και τα προξενεία της σε Οδησσό, Κίεβο και Χάρκοβο. Ρώσοι διπλωμάτες έχουν εντοπιστεί να καίνε απόρρητα έγγραφα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών στη Ρωσία, οι διπλωμάτες έπεσαν θύματα απειλών στην Ουκρανία και το Κίεβο δεν αντέδρασε γι αυτό και αποχωρούν. Αυτή είναι η επίσημη αιτιολόγηση.

Η Ουκρανία μετασταθμεύει την Αεροπορία του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών όπως πυροσβεστικά An-32P, An-26 και ελικόπτερα Airbus H225 από την αεροπορική βάση Nizhyn κοντά στην Vinnitsa.

Στην περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας πολύ κοντά σε Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ έχουν μεταφερθεί κινητές νοσοκομειακές Μονάδες με δυνατότητα να παρέχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 200 με 400 στρατιώτες την ημέρα.

Δύναμη “Δ”, “Ζ” και “Ο”

Η Ρωσία εμφάνισε Τάγματα Τακτικής Μάχης με νέα σύμβολα. Πλέον οι δυνάμεις της χωρίζονται σε “Δ”, “Ζ” και “Ο”.

Ακριβώς όπως είχε αποκαλύψει το WarNews247, εδώ και ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχέδιο “Ζ” Β.Πούτιν για Blitzkrieg 36 ωρών: 7.000 Ρώσοι θα θυσιαστούν για κατάληψη της Ουκρανίας & ένωση των ρωσόφωνων περιοχών

Ατελείωτες στρατιωτικές φάλαγγες αποτελούμενες από άρματα μάχης Τ-72 και Τ-80 βρίσκονται ακριβώς πάνω στα ουκρανικά σύνορα στο Belgorod με το βλέμμα στο Χάρκοβο.

Τα ρωσικά κονβόι προστατεύουν συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Borisoglebsk-2 και αντιαεροπορικά συστήματα PantsirS1 και Buk-Μ1/2.

Οι δυνάμεις που φέρουν το έμβλημα ‘Ζ” αποτελούν τις πλέον θανατηφόρες και θα ανοίξουν τον δρόμο για την ρωσική προέλαση. 

Οι δυνάμεις “Ζ” θα χρησιμοποιηθούν για την κατάληψη του Χαρκόβου ενώ οι δυνάμεις “Δ” θα κατευθυνθούν προς Slavyansk και Kramatorsk.

Οι δυνάμεις με σήμα τον κύκλο ή “Ο” αποτελούν τις εφεδρείες. Επιπλέον υπάρχουν και υποκατηγορίες των δυνάμεων αυτών πχ Ζ μέσα σε τρίγωνο κτλ

Δείτε βίντεο και εικόνες

Τελεσίγραφο Ρωσίας

Νωρίτερα η Ρωσία διά στόματος Β.Πούτιν έστειλε ξεκάθαρο τελεσίγραφο στην Ουκρανία.
  1. Να αναγνωρίσει την Κριμαία ως ρωσικό έδαφος
  2. Να μην εισέλθει ποτέ στο ΝΑΤΟ και να κηρύξει ουδετερότητα
  3. Να αποστρατικοποιηθεί

Σύμφωνα με τον Β.Πούτιν, οι κινήσεις των σημερινών αρχών του Κιέβου έχουν φέρει τα πάντα στο μηδέν.

«Οι συμφωνίες του Μινσκ ‘πέθαναν’ πολύ πριν από τη χθεσινή αναγνώριση των λαϊκών δημοκρατιών του Ντονμπάς, όχι από εμάς, όχι από εκπροσώπους αυτών των δημοκρατιών, αλλά από τις σημερινές αρχές του Κιέβου», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε και στα όρια εντός των οποίων η ρωσική πλευρά αναγνωρίζει τα ανεξάρτητα κράτη των Ντόνετσκ και Λουχάνσκ.

«Σε ποιο βαθμό θα αναγνωρίσουμε αυτές τις δημοκρατίες; Τους έχουμε αναγνωρίσει συνολικά, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε αναγνωρίσει όλα τα θεμελιώδη έγγραφά τους, συμπεριλαμβανομένου του Συντάγματος. Και το Σύνταγμα καθόριζε τα σύνορα εντός των περιοχών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, την εποχή που αποτελούσαν μέρος της Ουκρανίας», είπε ο Πούτιν.

Ότι ακριβώς αποκάλυψε πριν ώρες πρώτο στην Ελλάδα το WarNews247.

Ο Β.Πούτιν έλαβε έγκριση για πολεμικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό: Ζήτησε αποστρατικοποίηση Ουκρανίας & παράδοση Ντονμπάς!

Δείτε εικόνες με τις δυνάμεις Δ, Ζ, Ο

Image

Image

Image

Image

Image

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας