Προσφυγόπουλο 2 ετών σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στη Χίο

790
προσφυγόπουλο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Χίο, με θύμα ένα κορίτσι μόλις δύο ετών, μέλος οικογένειας Ιρακινών αιτούντων άσυλο.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη σήμερα λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης.

Το παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που ανήκει σε ΜΚΟ και επιχειρεί στο νησί. Το 2χρονο προσφυγόπουλο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Χίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το μικρό παιδί επέβαινε μαζί με την οικογένειά του στο όχημα της ΜΚΟ.

Μετά την αποβίβασή τους στην περιοχή, το παιδί, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φαίνεται να έφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του.

Ο οδηγός του οχήματος, όπως αναφέρει το astraparis, ξεκίνησε δίχως να παρατηρήσει το μικρό κορίτσι, με αποτέλεσμα το 2χρονο προσφυγόπουλο να βρει τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Σημειώνεται πως στις 24 Σεπτεμβρίου, σε παρόμοιο περιστατικό στη Λέσβο, βρήκε τον θάνατο ένα αγοράκι 5 ετών. Το δυστύχημα συνέβη έξω από εταιρεία χονδρικού εμπορίου, κοντά στο ΚΥΤ της Μόριας.

Το αγοράκι είχε κρυφτεί μέσα σε ένα χαρτόκουτο, σε χώρο δίπλα στην επιχείρηση που χρησιμοποιείται ως χώρος ψυχαγωγίας και προμήθειας τροφίμων για αιτούντες άσυλο.

Ο οδηγός ενός μικρού φορτηγού, που είχε πάει στην επιχείρηση για να φορτώσει, πάτησε με τις ρόδες του το χαρτόκουτο, χωρίς να υπολογίσει ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν ο ανήλικος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας