Προσοχή στις Σειρήνες του "ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" – Τις αυθεντικές λαϊκές εξεγέρσεις δεν τις οργανώνουν ΜΚΟ

παρασκήνιο

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε… Είμαστε οι πρώτοι που προειδοποιήσαμε έγκαιρα, για την πραγματική και αποκρουστική φυσιογνωμία του “ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ”…

Γι αυτό και προκαλέσαμε τους πάντες να τολμήσουν να την διακρίνουν, πίσω από τη λαγνεία των πατριδοκάπηλων συνθημάτων, και να μην παραδοθούν άκριτα σε αυτά…

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Και η επιβεβαίωση αυτή τη φορά ήρθε από…

την… Αρμενία.

Και δεν αναφερόμαστε μονάχα στη φαιδρή αντίληψη με την οποία προσεγγίστηκε από ορισμένους, η… “βελούδινη εξέγερση” των Αρμενίων…

Αναφερόμαστε κυρίως στην απροκάλυπτη ταύτιση η οποία επιχειρήθηκε, ανάμεσα στην Αρμενική “εξέγερση”, και στα πατριωτικά συναισθήματα του Ελληνικού λαού, στο όνομα των οποίων θα πρέπει αυτός ο λαός “να παραδειγματιστεί από τα τεκταινόμενα στην Αρμενία”, και να παρασυρθεί από τη ρητορική του “ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ”.

Ποιός τυχάρπαστος άλλωστε έδωσε ποτέ σημασία στο περιεχόμενο των συνθημάτων για να δώσει και τώρα…

  • Θέλετε να το πείτε αυτό πολιτική ρηχότητα;;; Πείτε το… Και γι αυτό έχουμε προειδοποιήσει…
  • Θέλετε να το πείτε απερίσκεπτη μεγαλοστομία;;; Πείτε το και έτσι. Έγκαιρα προειδοποιησαμε ακόμη και γι αυτήν…
  • Θέλετε να το εκλάβετε ως αυτοκριτική αποκαλυπτική για την ταυτότητα του ίδιου “Κέντρου” που χορογραφεί τις δυο “εξεγερσιακές” πρωτοβουλίες;;; Και έτσι να το εκλάβετε, δεν θα έχετε άδικο. Προειδοποιήσαμε άλλωστε και γι αυτό…

Ανατρέξτε στα προγενέστερα κείμενά μας, και προσπαθήστε να βρείτε κάτι για το οποίο δεν προειδοποιήσαμε… Τα χειρότερα έρχονται…
Ας είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι…

Στην Αρμενία ξεκινά να διαμορφώνεται ένα επικίνδυνο σκηνικό, με έντονα τα χαρακτηριστικά των «Ροζ επαναστάσεων του Σόρος», και μάλιστα με την άμεση εμπλοκή του Αμερικανικού βαθέως κράτους, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ουκρανία, με τρόπο και σε έκταση που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου γενικότερα.

Η επιδίωξη είναι να δρομολογηθούν γενικότερες γεωπολιτικές ανατροπές, και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο σχέδιο δεν περιορίζεται σε πολιτειακές αλλαγές που σχετίζονται με την κυβέρνηση της Αρμενίας, αλλά οι στοχεύσεις είναι πολύ πιο ευρύτερες, και ενδέχεται να πυροδοτήσουν πολύ άσχημες εξελίξεις στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, και ως εκ τούτου ενσωματώνουν και πολύ σοβαρή την πιθανότητα επέκτασης τους και στη Μέση Ανατολή, αλλά και να εκτονωθούν με τραγικό τρόπο ακόμη και στο Αιγαίο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από την Δύση και εμπλέκονται σε διάφορα εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα στην Αρμενία , έχουν καταφέρει να «πείσουν» τους πολίτες ότι η άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας οφείλεται στην διαφθορά φιλορωσικών Κυβερνήσεων και στην ίδια την Ρωσία.

Από την άποψη αυτή, δεν είναι μονάχα ανόητες, είναι επιπροσθέτως και επικίνδυνες οι «αναλύσεις» του ποδαριού και οι καθ’ όλα αφελείς προσομοιώσεις των εξελίξεων στην Αρμενία, οι οποίες δήθεν “δείχνουν τον δρόμο” και στον Ελληνικό λαό.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε σχετική πληροφόρηση που παρέχει η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «Ένα ακόμη στοιχείο αποκαλυπτικό, είναι ότι πολλοί αστυνομικοί μεταφέρονται στα νοσοκομεία φέροντας βαριά τραύματα από μαχαίρια –γεγονός που δεν είναι συμβατό με την ψυχοσύνθεση του Αρμενικού λαού. Είναι προφανές ότι κάποιοι, με αλλότριους στόχους, έχουν παρεισφρήσει ανάμεσα στους εξεγερμένους».

Με ΜΚΟ πρωταγωνιστές λοιπόν, δεν γίνονται αυθεντικές λαϊκές εξεγέρσεις. Ο Ελληνικός λαός, όχι μονάχα δεν πρέπει να παραδειγματίζεται από κατά παραγγελίαν «εξεγέρσεις» που χορογραφούνται σε βάρος των λαών και της κυριαρχίας των Εθνών, από τους σκοτεινούς μηχανισμούς και τις μυστικές υπηρεσίες των ξένων κέντρων…

Αντίθετα οφείλει να αντιστέκεται σε τέτοια σχέδια, πολύ δε περισσότερο που δεν αποκλείεται καθόλου το να τεθούν σε εφαρμογή, στο όνομα περίεργων «δικαιωματισμών» και μειονοτικών ψευδοδιεκδικήσεων, μέσω των οποίων ενδέχεται να στοχοποιηθεί αμετάκλητα η Θράκη, αλλά και η Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, με εμφανή επιδίωξη τη δρομολόγηση γενικότερης κοινωνικής αναταραχής, ικανής να διευκολύνει σκοτεινά σχέδια τρίτων.

Έχουμε μπει σε πολύ δύσκολη ιστορική εποχή… Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός… Και καλό είναι να φιλτράρεται αποτελεσματικά ότι ακούγεται και ότι διαβάζεται, διότι οι παγίδες που επιχειρούν να εγκλωβίσουν τις συνειδήσεις των ανθρώπων, κατά κανόνα χρησιμοποιούν βαρύγδουπα συνθήματα που σαγηνεύουν και θολώνουν τα νερά. Οι παγίδες ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ.

Έχουμε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη, για την ανάγκη να συμβάλουμε όσο είναι δυνατόν ώστε η Ελληνική κοινωνία, να κρατηθεί μακριά από την επικίνδυνη ρητορική του «ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ», που επενδύει στην αφέλεια, και λειτουργεί αντικειμενικά ως μακρύ χέρι του καθεστώτος.

Καμία ανοχή σε λογικές και αντιλήψεις, που αποπροσανατολίζουν την κοινωνία.

Καμία ανοχή σε καιροσκοπισμούς κάθε είδους, που καθαγιάζουν τα πάντα στο όνομα της σκοπιμότητας, ανοίγοντας επικίνδυνη Κερκόπορτα, σε μια πολλαπλά αμφιλεγόμενη εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας