Προκλητική πολιτική αναισθησία

1408
μητσοτάκη

Σε επίδειξη κυνικότητας, προκλητικότητας και αναισθησίας, έχουν επιδοθεί οι δύο «μονομάχοι», εν όψει των Ευρωεκλογών.

Μη έχοντας καμία ουσιαστική διαφορά στα προγράμματά τους, για τα ζέοντα προβλήματα του λαού και της Χώρας μας και προκειμένου να κρύψουν αυτή την ταύτισή τους δεν συζητούν καθόλου για τα σοβαρά ζητήματα, αλλά  κονταρομαχούν  περί όνου σκιάς. Έτσι δεν λένε λέξη για:

  • Την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, που σήμερα πια έχει γίνει ολοφάνερο ότι άσχετα από τα οράματα και τις ευγενείς προθέσεις κάποιων ρομαντικών, ιδρύθηκαν και λειτουργούν για να υπηρετών τα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα των ισχυρών και κυρίως της Γερμανίας. Αντίθετα γίνονται λαλίστατοι προκειμένου να  κατακεραυνώσουν, να λοιδορήσουν, να συκοφαντήσουν και κυρίως να απαιτήσουν τη φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής που με στοιχεία αποκαλύπτει  το πραγματικό πρόσωπο της Ε.Ε., η οποία με τις δομές, τους θεσμούς και τις Συνθήκες της και με όργανα τις κατά χώρα πολιτικές ελίτ, οδηγεί  ολόκληρους  λαούς και Χώρες σε χρεωκοπία και  αποικιοποίησή  τους.
  • Για το πώς και πότε η Ελλάδα και ο λαός της θα αποτινάξουν από το λαιμό τους  τη θηλειά του Δημόσιου Χρέους;
  • Για το πώς και πότε οι Κυβερνήσεις μας θα παύσουν να είναι οι εντολοδόχοι των Βρυξελών και της εκάστοτε Μέρκελ και θα επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και  την ουσιαστική λαϊκή μας κυριαρχία;
  • Για το πώς πότε θα ξαναγίνουμε ιδιοκτήτες και αφεντικά των λιμανιών μας, των αεροδρομίων μας, της Ενέργειας μας (ΔΕΗ κ.ά.), των Επικοινωνιών μας (ΟΤΕ) και όλου του Δημόσιου Πλούτου που έχει υποθηκευθεί με βάση τα Μνημόνια, που με τους 222 βουλευτές τους νομιμοποίησαν;
  • Για το πώς θα αποτρέψουν ένα νέο Αττίλα, που πάνοπλος καραδοκεί, προκαλεί και ανοικτά απειλεί Ελλάδα και Κύπρο; Ούτε και για αυτό το οξύτατο πρόβλημα δεν αισθάνονται την θεσμική τους ευθύνη, να σταματήσουν το σκυλοκαβγά τους και να καθίσουν όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι και να διαμορφώσουν κοινή στάση και απόφαση για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Δικαίων. Αποτελεί το άκρον άωτο της ανευθυνότητας, πολιτικών αρχηγών, τη στιγμή που η Τουρκία έχει καταπατήσει ξεκάθαρα την κυπριακή ΑΟΖ, την ελληνική υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο και ξεδιπλώνει χάρτες σε διπλωμάτες των Χωρών της περιοχής μας, «ενημερώνοντας» τους ότι η τουρκική υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ επικαλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής, με το Καστελλόριζο να στερείται παντελώς υφαλοκρηπίδας και η Κυπριακή Δημοκρατία να μην έχει ουσιαστικά ΑΟΖ , αυτή τη στιγμή Τσίπρας και Μητσοτάκης «φαγώνονται» για το τι έκανε ο πατέρας του πρώτου στην περίοδο της Χούντας και για το τι έκανε η οικογένεια του δεύτερου από τον πατέρα του μέχρι σήμερα. Μια λογική καθαρά εμφυλιοπολεμική. Ήταν ο πατέρας σου αριστερός; Είσαι καταδικασμένος. Ήταν ο πατέρας σου δεξιός; Εσύ είσαι φασίστας.!!!

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να ομολογήσουμε ότι μεγάλο μέρος του λαού μας δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον σκυλοκαβγά και το πολιτικό κουτσομπολιό, παρά να ακούσει τις αναλύσεις και τις προτάσεις πολιτικών σχηματισμών  και προσώπων που «δεν είναι επώνυμοι» ή που ή αποδοχή του μηνύματός τους προϋποθέτει απόφαση για αγώνα με διάρκεια. Θέλει να του χαϊδεύουν τα αυτιά και να του εξάπτουν τη σκανδαλοθηρική φαντασία. Κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι «έξυπνοι» και «ευφυείς» πολιτικοί, για αυτό και με επιστημονικές μεθόδους και με μέσο κυρίως τα ΜΜΕ, καλλιεργούν.

Καιρός όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο θα αφήνουμε άλλους να σκέπτονται, να σχεδιάζουν, να αποφασίζουν και να πράττουν, «πριν από μας για μας», ο χορός των απατεώνων της πολιτικής θα συνεχίζεται και η πολυδιάστατη κρίση της πατρίδας μας θα διευρύνεται και θα βαθαίνει. Γι’ αυτό:

Ξεκάθαρο το ΟΧΙ μας στα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη Χώρα, ως οι κύριοι υπεύθυνοι μιας στρατηγικής που εξ ορισμού παρέδιδε την πατρίδα μας βορρά στην ΕΟΚ-Ε.Ε., στην οποία κυριαρχούσε και κυριαρχεί το ιμπεριαλιστικό και ρατσιστικό πνεύμα του Γ΄ Ράιχ.  Ως οι υπεύθυνοι μιας πολιτικής που οδήγησε τη Χώρα στη χρεωκοπία. Ως υπεύθυνοι για την κρίση των διαχρονικών αξιών του Έλληνα-Ρωμιού. Ως υπεύθυνοι της πλύσης εγκεφάλου, στην οποία υποβλήθηκε ο λαός μας για να θεωρεί μονόδρομο την πρόσδεσή του στο άρμα της ξενοκρατίας, την υποτελή στάση του στα κελεύσματα των χθεσινών  γενοκτόνων  κατακτητών  του και να ανέχεται να φιμώνεται κάθε αντίθετη φωνή. Ξεκάθαρο το ΟΧΙ σε όσους απαξιώνουν την Ορθόδοξη Πίστη του Λαού μας.

Το ΝΑΙ μας, αφού δυστυχώς δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Χ.Δ., ας δοθεί σε κόμματα και πρόσωπα που αν δεν δηλώνουν πίστη στην Ορθοδοξία, τουλάχιστον να δείχνουν έμπρακτα το σεβασμό τους σε αυτή και τις Παραδόσεις του λαού μας. Απαραίτητα όμως πρέπει να τάσσονται εναντίον του ευρωμονόδρομου και της οικοδόμησης της Οικονομίας στους τυφλούς νόμους της αγοράς και του καπιταλισμού.

*Ο Μανώλης Μηλιαράκης είναι επίτιμος Πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας (Χ.Δ.).

*Πηγή: Εφημερίδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, φ. 1033 (1345), 16/05/2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας