Πρεμιέρα για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και από τους δήμους!

1350
πρεμιέρα

Οι δήμοι σε πρώτη φάση βγάζουν στο σφυρί με ένα «κλικ» κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτών τους

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει πάρει φωτιά. Έχουν ήδη αναρτηθεί 9.198 πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, οι οποίοι θα εκτελούνται σταδιακά ως τον Δεκέμβριο. Αυτή την εβδομάδα θα διενεργηθούν 552.

Στην πλειονότητα των πλειστηριασμών επισπεύδουσες είναι οι τράπεζες, ενώ στον χορό των ηλεκτρονικών εκποιήσεων μπαίνουν μετά την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και οι δήμοι.

Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα. Οι δήμοι σε πρώτη φάση βγάζουν στο σφυρί με ένα «κλικ» κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτών τους που τους άφησαν χρέη στα ταμεία τους.

Σε επόμενο στάδιο θα επεκταθούν στην εκποίηση και ακινήτων.

Ετσι, για οφειλές άνω των 66.400 ευρώ που προέκυψαν από μισθωτικές διαφορές, ο Δήμος Ξάνθης βγάζει σήμερα στο ηλεκτρονικό σφυρί 83 κινητά περιουσιακά στοιχεία του σωματείου Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης.

Εκποιούνται τηλεοράσεις, κασετόφωνα, παλαιοί υπολογιστές, κάμερες, CD players, μέχρι και βιντεοκασέτες, σε τιμές προσφοράς από 5 ως 100 ευρώ, αντικείμενα τα οποία, όπως αναφέρεται στην έκθεση του πλειστηριασμού, «είναι μεταχειρισμένα και αμφιβόλου λειτουργίας».

1 σχόλιο

  1. Οι Δήμοι είναι συμμορίες αλητών,εκβιαστών,μαφιοζων,μπράβων και απατεώνων παντός είδους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας