“Πολιτικό Πολιτισμό” τον λένε τώρα

1333
πολιτισμός

Μας γανώσανε τα μυαλά και τα αυτιά μας με το νέο “πολιτικό πολιτισμό” που εγκαινιάστηκε στη Βουλή στη διάρκεια των συζητήσεων για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Δυστυχώς, “πολιτικό πολιτισμό” ονομάζουν την βαθύτερη και ουσιαστική “συναίνεση“και τους “ήπιους τόνους” που την αντιπροσωπεύουν στην κοινοβουλευτική και πολιτική ζωή.

Σε αυτόν τον “πολιτικό πολιτισμό” η κατεστημένη πολιτική τάξη της χώρας θα πρέπει να σέβεται απολύτως την δικτατορία της ευρωζώνης, της Γερμανικής ΕΕ και του αμερικανοϊσραηλινού άξονα και τους κανόνες της και οι όποιες “διαφορές” να εκδηλώνονται κατά προτίμηση κόσμια και να δημιουργούν ένα παιχνίδι εντυπώσεων, εντός ενός πλαισίου ανεκτού από τη νέα μορφής αποικιοκρατία του 20ου αιώνα.

Η τραγωδία είναι ότι πίσω από τη βιτρίνα αυτού του “πολιτικού πολιτισμού” κυριαρχεί στην κοινωνία η ανασφάλεια, η ζούγκλα, η βαρβαρότητα και η αφανής “γενοκτονία” μιας νεολαίας, που υποχρεώνεται στη μετανάστευση ή παραμένει στην χώρα με 300 ευρώ το μήνα και αυτά μαύρα… άντε και κανένα επίδομα τύπου Τσίπρα.

Αυτός ο “πολιτικός πολιτισμός” είναι ο πολιτισμός των “αποικιών” που ταιριάζει στους νεοαποικιοκράτες για να αποκοιμίζουν τους νεοραγιάδες – αποικιοκρατούμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας