Πολάκης: Ναι, πήρα δάνειο 100 χιλ. Έβγαζα διπλάσια και τριπλάσια χρήματα!!!

1881
πολάκης

Με το γνωστό του στιλ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιβεβαίωσε  δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” περί λήψης καταναλωτικού δανείου ύψους 100.000 ευρώ από την Attica Bank και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους. Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Π. Πολάκης αναφέρει και τους λόγους που τον ώθησαν στον δανεισμό. Όπως αναφέρει το έπραξε “για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου“.

Είναι εντυπωσιακό ότι δικαιολογείται λέγοντας πως δεν του αρκεί η βουλευτική και υπουργική του αποζημίωση πολλών χιλιάδων ευρώ, χωρίς να αναρωτιέται, όμως, πώς αρκεί σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας να επιβιώνουν όχι με πολλές χιλιάδες, αλλά με ελάχιστες εκατοντάδες ευρώ.

Ο Π. Πολάκης αποδίδει τις οικονομικές του δυσχέρειες (!) στην ενασχόληση του με την πολιτική και  συγκεκριμένα στην υπουργοποίηση του (!). Σύμφωνα με τα δικά του λόγια, οι δυσχέρειές του προέρχονται “επειδή από τον Οκτώβρη του ’15 αναγκαστικά σταμάτησα, λόγω της υπουργικής μου ιδιότητας, να ασκώ το επάγγελμα του χειρουργού-εντατικολόγου που μου εξασφάλιζε εδώ και πολλά χρόνια διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα από τα σημερινά μου“. Καλό θα ήταν μετά απ’ αυτήν τη δήλωση να εξεταστούν οι φορολογικές δηλώσεις του Π. Πολάκη των προηγούμενων ετών, για να δούμε αν δήλωνε αυτά τα χρήματα και τους φόρους που πλήρωνε.

Πάντως ο «εκρηκτικός» κ. Πολάκης βρέθηκε και στο στόχαστρο του φιλικού προς την κυβέρνηση Τύπου. Μόλις προχτές, η “Εφημερίδα των Συντακτών” σε άρθρο συντάκτη της τον αποκάλεσε “σαχλαμαρόμαγκα”, σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει και δέχεται αρκετές ερμηνείες. Αφορμή για την επίθεση από την «Εφ.Συν.» δια του συντάκτη και αρθρογράφου της, υπήρξε η στάση του Πολάκη μετά την καταδίκη του για εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή από το 2017.

Ο Π. Πολάκης θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει στον αρθρογράφο της «Εφ.Συν.», τον γνωστό και έγκριτο Δημ. Νανούρη, χαρακτηρίζοντάς τον με το απαράδεκτο ύφος του, «μπουρδοδημοσιογράφο» και «επαναστάτη της φακής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας