Ποδηλασία: Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας

1220
ποδηλασία

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το ετήσιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου στη διάρκεια του τριημέρου 3-5 Μαίου 2019.

Η συμμετοχή συλλόγων και αθλητών από όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλη και ο συναγωνισμός είχε σαν αποτέλεσμα να επιτευχθούν καλές επιδόσεις.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσαν οι επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών οι οποίοι αποτελούν το αύριο της Ελληνικής ποδηλασίας.

Ξεχωριστή αναφορά αρμόζει στην ομάδα και τους νεαρούς αθλητές του ΤΑΛΩ Χανίων τους οποίους προπονεί ο Παναγιώτης Μαρεντάκης.
* Την πρώτη ημέρα των αγώνων, η ομάδα Νέων Ανδρών του ΤΑΛΩ κατέλαβε την πρώτη θέση και κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό Sprint.
Την ομάδα αποτελούσαν οι Κώστας Λιβανός, Βασίλης Μαυριγιαννάκης και Ηλίας Πατεράκης.
* Την ίδια μέρα, η εκπληκτική Σοφία Λιοδάκη κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια!
-Στα 200m Sprint νεανίδων
-Στο Ατομικό Pursuit Νεανίδων και
-στο Scratch Νεανίδων.

Επίσης, στο Ομαδικό Pursuit Νέων, η ομάδα του ΤΑΛΩ κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο.
* Την δεύτερη ημέρα των αγώνων η Σοφία Λιοδάκη κατέκτησε άλλο ένα Χρυσό μετάλλιο στα 500μ Ατομικής Χρονομέτρησης.
Την ίδια μέρα, στα 200μ Sprint Νέων Ανδρών, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν (κατά σειράν) οι νεαροί αθλητές του ΤΑΛΩ Κώστας Λιβανός, Βασίλης Μαυριγιαννάκης και Ηλίας Πατεράκης!
* Την Τρίτη μέρα των αγώνων, η Σοφία Λιοδάκη κατέκτησε και 5ο(!) χρυσό μετάλλιο, στον Αγώνα Πόντων.

Τέλος, την ίδια μέρα, στο Keirin Νέων Ανδρών, τα «αστέρια» του ΤΑΛΩ κατέλαβαν και τις τρεις θέσεις του βάθρου! Κατά σειράν τερμάτισαν οι Κώστας Λιβανός, Ηλίας Πατεράκης και Βασίλης Μαυριγιαννάκης.

Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας συμμετείχαν οι παίδες αθλητές του ΠΑΣ Πηνειός, με τον Δαλαβίκα Παναγιώτη να καταλαμβάνει την 3η θέση στα 200Μ ταχύτητας και τον Χαπίτα Γρηγόρη να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση. Οι αθλητές του ΠΑΣ Πηνειός συμμετείχαν σε 5 αγωνίσματα και σημείωσαν συνολικά μια καλή και σταθερή εμφάνιση σε όλα, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και γνώση. Είναι η πρώτη χρονιά που ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ συμμετέχει σε αγώνες πίστας και οι εντυπώσεις ήταν αξιόλογες. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας