Πλειστηριασμοί: Δυναμική προειδοποίηση του κινήματος στην ποινικοποίηση και καταστολή του

1811
πλειστηριασμοί

Μαζική αγωνιστική παρουσία στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας είχε σήμερα 15/11/2017 το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, παρότι οι πλειστηριασμοί δεν θα γίνονταν λόγω αποχής όλων των συμβολαιογραφικών συλλόγων.

Στην κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο της Αθήνας, όπου κανείς συμβολαιογράφος δεν έσπασε την αποχή τους, συμμετείχε και πάλι μαζικό και δυναμικό μπλοκ της ΛΑ.Ε. με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της Στάθη Λεουτσάκο και Μαρία Μπόλαρη, του ΕΠΑΜ και του Δεν Πληρώνω. Συμμετείχαν επίσης η επιτροπή πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, οι επιτροπές αγώνα Ζωγράφου και Αιγάλεω καθώς και άλλες κινηματικές συλλογικότητες.

Στην κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Μαραθώνα, στο Καπανδρίτη, με την οποία αποτράπηκαν οι πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, συμμετείχε μπλοκ της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ του, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα μέλη του Π.Σ της ΛΑΕ Βασίλη Πριμικήρη και Μάξιμου Μπόλα, καθώς και μπλοκ διαδηλωτών της “επιτροπής αγώνα Κηφισιάς και βορείων κατά των πλειστηριασμών”.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με τη σημερινή του κινητοποίηση έστειλε νέο μήνυμα στους τρόικα – τραπεζίτες – κυβέρνηση – μνημονιακή αντιπολίτευση, ότι ο αγώνας του κατά της αρπαγής πρώτων κατοικιών και όσων περιουσιακών στοιχείων έχουν απομείνει στα λαϊκά νοικοκυριά και στους κατεστραμμένους μικρομεσαίους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, θα συνεχιστεί. Και ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί παρά τη συκοφάντηση και τις προβοκάτσιες, που δέχεται από το μνημονιακό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο και παρά τους μηχανισμούς ποινικοποίησης και καταστολής, που προετοιμάζει η κυβέρνηση.

Επίσης ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί παρά την συμφωνία σήμερα τριών υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (Τσακαλώτος-Κοντονής-Τόσκας) με τον πρόεδρο του συλλόγου συμβολαιογράφων Αθηνών -Πειραιώς, κ Ρούσκα, να προχωρήσουν τους συμβατικούς και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με την επιστράτευση ενάντια στο κίνημα των ΜΑΤ, δακρυγόνων και χημικών, καθώς και δικαστικών διώξεων και φυλακίσεων, με βάση έκτακτη ιδιώνυμη νομοθεσία, που θα προωθηθεί με άμεσες διαδικασίες για ψήφιση στη βουλή.

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θεωρεί ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση αποτελούν αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις άλλων σκοτεινών καθεστώτων και ανώμαλων πολιτικών περιόδων και έχει διακηρύξει ότι θα συνεχίσει να μαζικοποιεί, να επεκτείνει σ’ όλες τις γειτονιές και να κλιμακώνει διαρκώς τις δράσεις του, με στόχο να σταματήσει τα σχέδια κυβέρνησης, δανειστών και μνημονιακής Αντιπολίτευσης για την οικονομική εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων και θα ακυρώσει στην πράξη όσα μέτρα καταστολής κι αν πάρει η κυβέρνηση. Με την απόφαση της πανελλαδικής συνέλευσης του, στις 4/11, έχει ήδη ανακοινώσει νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις του για τις 21, τις 22 και 29 Νοέμβρη, διαμηνύοντας για άλλη μια φορά, ότι η αρπαγή της λαϊκής περιουσίας δεν θα περάσει και ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά.

πλειστηριασμοί1 πλειστηριασμοί2

Κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, στο Καπανδρίτη

Καπανδρίτη2

Kapandriti

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας