Πλανήτης με κομμένη ανάσα: Οι ΗΠΑ ξεκινούν πόλεμο με Ρωσία!

    1934
    Πλανήτης με κομμένη ανάσα

    Η Ελλάδα και ειδικά Σούδα και Αλεξανδρούπολη , στην αιχμή των αμερικάνικων πολεμικών τυχοδιωκτισμών 

    Τώρα φαίνεται πιο καθαρά ότι ο χαρακτηρισμός από τον Μπάιντεν του Πούτιν ως “ δολοφόνου “ δεν ήταν καθόλου τυχαίος . Υπήρξε μια σχεδιασμένη κατηγορία , η οποία έδινε το εναρκτήριο εχθρικό λάκτισμα για μια νέα χωρίς προηγούμενο κλιμάκωση της έντασης με την Ρωσία , με στόχο την προετοιμασία εδάφους για ένα προαποφασισμένο  πόλεμο  .

    Την ίδια ώρα οι στρατιωτικές δυνάμεις του Κιέβου πολιορκούν στενά τις αυτόνομες  φιλορωσικές δημοκρατίες του Ντόντσεκ και του Λουγκάνσκ στην Ανατ. Ουκρανία και έχουν ξεκινήσει εκ νέου τις προκλήσεις και τις εχθροπραξίες .

    Παράλληλα το ΝΑΤΟ δείχνει τα δόντια του και την ετοιμότητά του να συνταχθεί στο πλευρό του πραξικοπηματικού καθεστώτος της Ουκρανίας και των στρατιωτικών του επιχειρήσεων .

    Το ΝΑΤΟ αυτήν την ώρα διεξάγει μεγάλες ναυτικές ασκήσεις ετοιμότητας στη Μαύρη Θάλασσα , ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη σχεδόν Νατοϊκή άσκηση χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων υπό την επωνυμία “ Defender 21 “ , στην οποία συμμετέχουν πάνω από 30.000 στρατιώτες και έχει ως στόχο το μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας και την περικύκλωση της. Η άσκηση αυτή, στην οποία δυστυχώς  συμμετέχει μέχρι και η Αρμενία, έχει ως έδρα και αφετηρία την Αλεξ/πολη , που δίνει πλέον την εικόνα κατεχόμενης αμερικανονατοϊκής πόλης .

    Από την άλλη πλευρά η Ρωσία απαντά σχεδιάζοντας επιμελώς την άμυνα της και κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις που διαθέτει μετά των σχετικών εφεδρειών . Ρωσικά άρματα μάχης έχουν εισέλθει ήδη στο έδαφος των ρωσόφωνων δημοκρατιών της Ουκρανίας , ενώ ολόκληρος ο Ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας βρίσκεται σε κίνηση .

    “ Αίνιγμα “ για πολλούς θεωρείται η στάση που θα τηρήσει στη σκληρή σύγκρουση ΗΠΑ – Ρωσίας η Τουρκία του   Ερντογάν . Ο τελευταίος μπορεί να αποδοκίμασε τον δολοφονικό χαρακτηρισμό του Μπάϊντεν σε βάρος του Πούτιν αλλά είναι πολύ γνωστές οι στενές σχέσεις του με το καθεστώς του Κιέβου , οι εξοπλισμοί που παρέχει στην Ουκρανία και ειδικά το τελευταίο διάστημα η τροφοδοσία των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων με τα περίφημα τουρκικά drones  Bayractar.

    Τέλος η επιθετικότητα των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας προεκτείνεται με ιδιαίτερη ένταση το τελευταίο διάστημα στο Συριακό μέτωπο , ενώ μαίνεται εκεί η δράση των διαφόρων Τζιχαντιστικών ομάδων κατά της κυβέρνησης ΄Ασαντ , ορισμένες εκ των οποίων έχουν  στενή  συμμαχία με την Τουρκία. Η δράση αυτή προκαλεί σφοδρές στρατιωτικές απαντήσεις από την πλευρά όχι μόνο του Συριακού καθεστώτος αλλά και της Ρωσίας , με την τελευταία να καταφεύγει σε σκληρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά των Τζιχαντιστών, συχνά συνεταίρων των ΗΠΑ και μισθοφόρων της Τουρκίας.

    Το τραγικό είναι ότι ολόκληρη η Ελλάδα και ειδικά η Αλεξ/πολη και η Σούδα της Κρήτης , έχει μετατραπεί , εκτεθειμένη σε αντίποινα , σε μια μεγάλη αντιρωσική αμερικανονατοϊκή βάση , αιχμή των αμερικανονατοϊκών εμπρηστικών σχεδιασμών που απειλούν ευθέως και άμεσα  την ειρήνη στον πλανήτη .

    Το γελοίο δε , μέσα στην τραγικότητα της υπόθεσης ,  είναι ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει να γίνει το εκτεθειμένο προκεχωρημένο φυλάκιο των βρώμικων πολεμικών αμερικανονατοϊκών επιδιώξεων , θέτοντας σε κίνδυνο  το λαό μας,  χωρίς μάλιστα κανένα αντάλλαγμα ή αντάλλαγμα για την ασφάλεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα έναντι της τουρκικής βουλιμίας . Το αντίθετο μάλιστα . Η Ελλάδα πληρώνει τους κηδεμόνες της , οι οποίοι λαμβάνουν και μεγάλα «μπαξίσια» από πάνω για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η πατρίδα μας !

    Η ένταση στην περιοχή μας και στον πλανήτη έχει χτυπήσει «κόκκινο»και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζήσουμε ένα πραγματικό Αρμαγεδώνα .

    Δυστυχώς , ως συνήθως , ελάχιστοι σε αυτή τη  χώρα έχουν αίσθηση των καταστάσεων , ενώ ένα υποτελές  πολιτικό κατεστημένο με το μόνο που ασχολείται είναι με το πώς “ θα διατηρήσει πάση θυσία τις καρέκλες του και θα γεμίζει τις τσέπες του “ .

    Π.Λ

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας