Περιοδεία Ν. Χουντή σε Βόλο – Λάρισα – Κιλελέρ

1031
ηχηρό

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), Νίκος Χουντής, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία από την Παρασκευή 15 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαρτίου, στον Βόλο και τη Λάρισα, ενώ θα παρευρεθεί και στην αγωνιστική εκδήλωση για την επέτειο του Κιλελέρ.

Την Παρασκευή ο Νίκος Χουντής θα μιλήσει στον Βόλο, σε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (Αίθουσα Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, οδός Δημητριάδος 261-Κύματα).

Στις 2.30 μ.μ. θα συναντηθεί με το Σωματείο και τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΜΒ (Κτίριο Χατζηαργύρη) και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της ΛΑΕ Βόλου, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι θέσεις της ΛΑΕ» (Αίθουσα Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, οδός Δημητριάδος 261-Κύματα).

Το Σάββατο στις 10 π.μ. θα συναντηθεί με την Ένωση Γονέων (Αίθουσα Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, οδός Δημητριάδος 261-Κύματα), ενώ στις 11.30 θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών.

Στις 7 μ.μ. θα γίνει συνάντηση με φίλους και μέλη της ΛΑΕ στον Αλμυρό.

Την Κυριακή, στις 12.00, ο Νίκος Χουντής θα παραστεί στην αγωνιστική εκδήλωση για την επέτειο του Κιλελέρ και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Αγρότη, εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας