Πατρινό Καρναβάλι: Από αύριο, Σάββατο 18 Ιανουαρίου, έως 1 Μαρτίου

821
πατρινό

Το Πατρινό Καρναβάλι, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και φέτος έχει θέμα «Υπέρ, περί, ανά … κύκλο κάνω στη χαρά» ετοιμάζεται να ανοίξει επισήμως τα φτερά του το Σάββατο 18 Ιανουαρίου φιλοδοξώντας να προσφέρει γερές δόσεις απόδρασης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ανεπανάληπτες στιγμές δημιουργίας και ξέφρενου κεφιού σε Πατρινούς και επισκέπτες μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου οι ρυθμοί της Πάτρας θα συντονιστούν για πρώτη φορά με τους παλμούς της μεγάλης διοργάνωσης μέσα από την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που θα αρχίσει στις 9 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου.

Όπως υπογραμμίζει ο Ιωάννης Κοψίνης, Πατρινός μουσικός, εικαστικός, μέλος του συγκροτήματος Deadbeat Escapement, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και ένας από τους δημιουργούς του θεατρικού πολυχώρου Γραμμές ΤέΧνης, που υπογράφει το σενάριο και έχει την ευθύνη της τελετής έναρξης: “Ο κύκλος  είναι το κεντρικό θέμα του φετινού Καρναβαλιού. Ο κύκλος σαν σύμβολο της ενότητας,  της πληρότητας  και της αιωνιότητας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας