Παραλήρημα Βελόπουλου: Τοποθέτηση ναρκών για πρόσφυγες. Κλείσιμο τελωνείων σε τουρκικά εμπορεύματα

1400
αντετοκούμπο

Σε ένα παραλήρημα επιδόθηκε με δηλώσεις του ο Κυριάκος Βελόπουλος καλώντας να συζητήσουμε(!) ακόμα και την τοποθέτηση αμυντικών ναρκών σε σημεία πιθανής εισόδου προσφύγων-μεταναστών.

Ταυτόχρονα, όπως απερίσκεπτα είπε, “απαιτείται λήψη οικονομικών αντίμετρων για το κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων, ώστε να μην περνούν φορτηγά με τουρκικά εμπορεύματα“.

Είναι προφανές ότι μια αντιμετώπιση της εισόδου στη χώρα μας μεταναστών -προσφύγων με τοποθέτηση ναρκών θα ενείχε τον απάνθρωπο κίνδυνο απώλειας πολλών θυμάτων μεταξύ των οποίων και παιδιά, ενώ ο αποκλεισμός της διέλευσης  τουρκικών εμπορευμάτων από τα τελωνεία μας θα ισοδυναμούσε, σχεδόν, με “πολεμική” ενέργεια, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που αυτή θα επέφερε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, που άνοιξε “πατριωτικότατα” τον μνημονιακό δρόμο στη χώρα, με την ψήφο του στο πρώτο μνημόνιο του ΓΑΠ και μετέπειτα στην έλευση της κυβέρνησης Παπαδήμου με Σαμαρά-Βενιζέλο-Καρατζαφέρη, δεν είναι τυχαίο ότι “ξέχασε” να αναφερθεί στο βρώμικο ρόλο της Ε.Ε, της Γερμανίας, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ σ’ αυτή τη συγκυρία σε βάρος της χώρας μας.

Αν ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν μπορεί να βοηθήσει τη χώρα τούτες τις δύσκολες ώρες, τουλάχιστον να μην την εκθέτει με την επικίνδυνη και εκ του ασφαλούς ψηφοθηρική δημαγωγία του.

Β.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας