Πανσυνταξιουχικός ξεσηκωμός: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19/6-10:00, Πλ. Εθν. Αντίστασης (Δημαρχείο Αθήνας)

1441
ξεσηκωμός

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,

Όλοι και όλες να δώσουμε το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Σ.Ε.Α. των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στις Ι 9 Ιούνη στις 10 π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης ( Δημαρχείο Αθήνας ) και στην πορεία προς την Βουλή.

Η υπομονή των συνταξιούχων έχει εξαντληθεί, έχουμε φτάσει στα όριά μας, δεν πάει άλλο. Έφθασε η ώρα του ξεσηκωμού.

Είναι η απαντηση των συνταξιούχων στο νέο σφαγιασμό των κύριον και επικουρικών μας συντάξεων με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς που φέρνει ο Ν4387 τοι) Κατρούγκαλ01) από 1/1/2019.

Είναι η απάντηση των συνταξιούχων στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που με άλλοθι την ανάπτυξη την έξοδο από τα μνημόνια εγκαινιάζει νέες τακτικές προπαγάνδας για να κρύψει τις νέες θανατηφόρες περικοπές, την πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ και των οικογενειακών επιδομάτων, τη μείωση του αφορολογήτου στα 5.600 ευρώ. Είναι η απάντηση των συνταξιούχων στην κατάργηση των συντάξεων η-ιρείας, στην ληστεία των αποθεματικών των Ασφαλιστικών μας Ταμείων και στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Καλούμε όλη την ελληνική κοινωνία και όλα τα κλαδικά συνταξιουχικά σωματεία να αναλάβουν Κάθε δυνατή πρωτοβουλία που τους αναλογεί για τον συντονισμό τοι) Αγώνα με σκοπό την Ανατροπή της πολιτικής που έχει ρημάξει τις ζωές μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ 2018 ΣΤΙΣ ΙΟ π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΤνΙΕ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας