Ο Τραμπ θέλει τη Βραζιλία στο ΝΑΤΟ! Έντονη αντίδραση της Μόσχας

920
τραμπ
Ο Αμερικανός πρόεδρος αιφνιδίασε τους πάντες με τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του στο οβάλ γραφείο.
20873627

 

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του στο οβάλ γραφείο, στον Λευκό Οίκο, ότι εξετάζει πολύ σοβαρά την ένταξη της Βραζιλίας στο ΝΑΤΟ, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, την έναρξη μίας εκτεταμένης συνεργασίας.

Ο Μπολσονάρου, πριν συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ, ξεναγήθηκε, σε αντίθεση με το… πρωτόκολλο, στις εγκαταστάσεις της CIA, γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους δημοκρατικούς πολίτες της Βραζιλίας, αλλά και όλου του κόσμου. Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος είναι ο πρώτος στη λίστα που πρόσφερε τη βοήθεια και τη στήριξή του στο «ανδρείκελο» των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό, για την ανατροπή του νόμιμου Προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή που χάραξε με τον πλέον καταφανέστατο τρόπο η Ουάσιγκτον και ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μόσχα: Έντονη ανησυχία για τις ενέργειες των ΗΠΑ
«Η πολιτική που ασκεί η Συμμαχία υπό την αιγίδα των ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα μας προκαλεί μια αυξανόμενη ανησυχία», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριαμπκόφ.

«Θα μελετήσουμε προσεκτικά τις δηλώσεις Τραμπ για το ενδεχόμενο ένταξης της Βραζιλίας στο ΝΑΤΟ» δήλωσε ο υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματούχος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, υπογραμμίζοντας ότι «η πολιτική που ασκεί η Συμμαχία υπό την αιγίδα των ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα μας προκαλεί μια αυξανόμενη ανησυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας