Ο Σόρος με τον Ερντογάν εις σάρκα μία!

2919
σόρος

Ο “ανθρωπιστής” μας και από τους πιο ένθερμους οπαδούς της “παγκοσμιοποίησης” και του θριάμβου της διεθνούς, χωρίς φραγμούς και εμπόδια, χρηματιστικής κερδοσκοπίας, Τζώρτζ Σόρος, έγραψε άρθρο στους Financial Times με τον αποκαλυπτικό προτρεπτικό τίτλο: “Η Eυρώπη πρέπει να σταθεί δίπλα στην Τουρκία για τα εγκλήματα πολέμου του Πούτιν στη Συρία“.

Ο Τζώρτζ Σόρος, ανάμεσα σε πολλά αναφέρει τα εξής υμνητικά ψέμματα για την Τουρκία και την κυβέρνηση Ερντογάν: “Η μόνη κυβέρνηση που έχει θέσει στρατιωτικές δυνάμεις για να υπερασπιστεί τους αμάχους που παγιδεύονται στην Ιντλίμπ από τον Άσαντ και τον Ρώσο σύμμαχο του είναι η κυβέρνηση της Τουρκίας…μια Ευρώπη που έχει θέσει ως στόχο τον περιορισμό της ροής προσφύγων πρέπει να παραδεχτεί ότι η Τουρκία έχει ήδη λάβει το κύριο βάρος της στέγασης των εκατομμυρίων Σύρων που έχουν εκτοπιστεί από τη χώρα τους. Δεν μπορεί να απορροφήσει τα επιπλέον εκατομμύρια που Άσαντ και Πούτιν πιέζουν προς τα σύνορά της“.

Και το πρωτότυπο που προτείνει ο Σόρος είναι:

Η Ευρώπη θα πρέπει να επιδιώξει να ενισχύσει την διαπραγματευτική θέση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έναντι του Βλαντιμίρ Πούτιν“.

Θα ρωτήσετε από που προκύπτει αυτός ο υπέροχος έρωτας του Τζόρτζ Σόρος απέναντι στον “Σουλτάνο” οπαδό του Χαλιφάτου στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική Ερντογάν; Που πάνε στη συγκεκριμένη περίπτωση τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα που με πάθος υποτίθεται ότι υπερασπίζεται ο Τζόρτζ Σόρος; Που κολλάνε τα ανοιχτά σύνορα και οι ανοιχτές κοινωνίες που είναι το όραμα του Τζόρτζ Σόρος με την μανιώδη στρατηγική επιθετικότητας, ηγεμονισμού και επεκτατικότητας του Ερντογάν;

Κολλάνε και παρακολλάνε όταν πρόκειται να αναχαιτιστεί από τον Ερντογάν η επιρροή της Ρωσίας στη Συρία και τη Μέση Ανατολή. Γιατί ο αντιρωσικός προσανατολισμός βρίσκεται πάνω απ’ όλα στη σκέψη και τη δράση του Τζόρτζ Σόρος και για την προώθηση του οποίου μπορεί να προσφέρει γη και ύδωρ ακόμα και να δει όλο τον πλανήτη να τον σκεπάζει η βαριά σκιά του ισλαμισμού.

 

B.Z

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας