Ο Στρατής Λουπάτατζης δεν είναι πια κοντά μας!

685
Ο Στρατής Λουπάτατζης δεν είναι πια κοντά μας

«Έφυγε» χτες από κοντά μας σε ηλικία 54 ετών ο αγαπημένος σύντροφος και συναγωνιστής Στρατής Λουπάτατζης! Έφυγε όρθιος και ενεργός όπως πάντα, σε μια εκδήλωση της ένωσης γονέων της Β.Α  Αττικής όπου δραστηριοποιούνταν επί σειρά ετών.

Ο Στρατής βρέθηκε πάντα στην πρώτη γραμμή όλων των αγώνων της Ριζοσπαστικής αριστεράς στην Αν. Αττική! Τεράστια η συμβολή του στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της περιοχής ενάντια στα παράνομα διόδια στην Βόρειο- Ανατολική Αττική! Υπήρξε μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής ενάντια στα Διόδια, ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ενάντια στα Χαράτσια στο Δήμο Ωρωπού και ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στη μόλυνση του Ασωπού!

Ο Στρατής παράλληλα με την δράση του στο μαζικό κίνημα υπήρξε  υποψήφιος στην Τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής του και μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ  απ΄ όπου αποχώρησε διαχωρίζοντας την θέση του μετά την αλλαγή πλεύσης αυτού του κόμματος!

Όσοι πάλεψαν μαζί του για μια καλύτερη ζωή για τον κόσμο του μόχθου και γενικότερα για μια δικαιότερη κοινωνία δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ!

Θα αποχαιρετήσουμε τον σ.Στρατή την Πέμπτη 1 Ιούλη 6.30 μμ στον Άγιο Γεώργιο- Νέα Παλάτια Ωρωπού.

 

Βας. Πριμκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας