Ο Πρόεδρος τou Κοινοβουλίου διόρισε την γυναίκα του Ν.Μιχαλολιάκου στη Βουλή

1190
μιχαλολιάκου

Λίγες μέρες πριν την δικαστική απόφαση, στις 7 Οκτωβρίου. για την δίκη της Χρυσής Αυγής, με απόφαση του προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα διορίστηκε ως υπάλληλος του Κοινοβουλίου η Ελένη Ζαρούλια σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και πρώην βουλευτής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής!

Είναι προφανές ότι και αυτή η νέα κυβερνητική απόφαση προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αλλά και οργή και θυμό τόσο στον ελληνικό λαό και στο αντιφασιστικό κίνημα αλλά και σε όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης.

Τις επόμενες μέρες, η ελληνική κοινωνία αναμένει ένα δικαστικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει νίκη για το Αντιφασιστικό Κίνημα στον μακροχρόνιο αγώνα εναντίον του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, που θα δικαιώσει τα θύματα και τους νεκρούς από την δράση της ναζιστικής οργάνωσης όπως και την μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, που αγωνίζεται με όλο τον ελληνικό λαό δίπλα της, για την απονομή δικαιοσύνης για την εκτέλεση του Παύλου από το μαχαίρι του Γ.Ρουπακιά και από τις ορδές των ναζί της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013.

Είναι, τουλάχιστον, άξιον απορίας πως ενώ αναμένεται να “εξαφανιστεί” από τον πολιτικό χάρτη το ναζιστικό κόμμα με την δικαστική απόφαση, εφόσον θα είναι ανεπηρέαστη από πολιτικές σκοπιμότητες που θα δικαιώσει τους αγώνες του δημοκρατικού λαού και τη μνήμη των θυμάτων,  η Ν.Δ , μάλλον, ικανοποιεί τα αιτήματα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής να διορίσει ανθρώπους της οικογένειας του, συγκεκριμένα την γυναίκα του στο δημόσιο και μάλιστα στη Βουλή, ως μετακλητή υπάλληλος!

Και σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, λίγες μέρες πριν την απόφαση του Δικαστηρίου!

Πάντως, σύμφωνα με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, για την συγκεκριμένη κυβερνητική απόφαση, βλέπουμε ότι με συνοπτικές διαδικασίες υλοποιούνται οι διορισμοί της κυβερνώσας Ν.Δ!

“Γαλάζιο ” φρένο μετά τις αντιδράσεις ;

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικά ΜΜΕ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την δημοσίευση της είδησης για τον νέο διορισμό της κυβέρνησης, η Ν.Δ δεν θα προχωρήσει, τελικά, στον διορισμό της συζύγου του αρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης.

Μάλιστα φημολογείται ότι τις επόμενες ώρες, θα υπάρξει επίσημη δήλωση-παρέμβαση από το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την οποία θα  ανακοινωθεί ότι ακυρώνεται ο διορισμός από τον Κ. Τασούλα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας