Ο Πλουμπίδης, ο Λοΐζος κι οι «λύκοι αγκαλιά με τα σκυλιά»

3099
πολάκης

«Δεν αρκεί να λέγεσαι Πλουμπίδης για να είσαι Πλουμπίδης, δεν αρκεί να λέγεσαι Λοΐζος για να είσαι Λοΐζος, δεν αρκεί να λέγεσαι Μπελογιάννης για να είσαι Μπελογιάννης. Γιατί, πολύ απλά, Πλουμπίδης, Λοΐζος, Μπελογιάννης, δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι (…)»

(από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου – Real fm, Τετάρτη 13/3/2019):

*Πηγή: imerodromos.gr

2 Σχόλια

  1. Σύντροφε Νίκο …θα συμφωνήσω σε όλα, πλην όμως κανείς ένα πολύ μεγάλο φάουλ,τάκλιν θα το έλεγα για κοκκινη κάρτα,όπως αρέσκεστε να χαριεντιζεστε με τον Χατζηνικολάου με ποδοσφαιρικούς όρους στο real fm η σταρ τσανελ του Βαρδινογιάννη ,Ο γιος του Μπελογιάννη προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει καμία εμπλοκή με τα κόμματα για τους δικούς του λόγους,…ας τον αφήσετε στην ησυχία του επιτέλους όλοι σας,πολλές φορές Νίκο γίνεσαι τόσο αντιπαθητικός μόνο κ μόνο να εξυπηρετήσεις την γραμμή ΚΚΕ που στο κάτω κάτω σε απέλυσε κιόλας,βλέπεις αν θέλει κάποιος να πονέσει κάποιον δεν είναι δύσκολο Νίκο.

  2. Επίσης,Νίκο ο γιος του Κόκκαλη είναι Κόκκαλης κανονικός δεν τον λένε μόνο Κόκκαλη ….για αυτό αφήστε αυτόν τον τίμιο άνθρωπο τον Νίκο Μπελογιάννη τον νεότερο,στην ησυχία του !!!!!…έχετε να ασχοληθείτε με τον υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη …στο ΕΑΜ ήταν ο παππούς στην Ζίμενς ο εγγονός….πόσες μετοχές έχει στο σταρ τσανελ ο Πετράκος ο Κόκκαλης;;;Νίκο;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας