Ο Ολυμπιακός 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν

844
ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε έναν ωραίο καλοκαιρινό περίπατο το δύσκολο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν, την οποία συνέτριψε με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε εμφατικά στο γ΄ προκριματικό γύρο του Cjampions League, όπου θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπασακσεχίρ.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν σφυροκοπώντας τους Τσέχους στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαν δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκιγιέρμε, αλλά μετά ο ρυθμός τους κόπασε, για να λήξει το ημίχρονο 0-0 με έλεγχο του αγώνα από τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τελικά το γκολ που έψαχνε στο 51΄, όταν από κόρνερ του Βαλμπουενά ο Γκιγιέρμε έμεινε αμαρκάριστος και με κεφαλιά νίκησε τον Χρούσκα ανοίγοντας το σκορ και… κόβοντας τα πόδια των φιλοξενούμενων, που έπρεπε πια να σκοράρουν για να προκριθούν.

Αντ΄ αυτού, όμως, δέχθηκαν έναν ερυθρόλευκο καταιγισμό. Αφού στο 64΄ ο Μασούρας αστόχησε από πλεονεκτική θέση, πέντε λεπτά αργότερα, μετά από ατομική προσπάθεια σε αντεπίθεση που «άνοιξε» ο Ποντένσε, ο Γκερέρο «χόρεψε» τον αντίπαλό του και διπλασίασε με σουτ στην κλειστή γωνία, σε γκολ που φέρει μεγάλη ευθύνη και ο έμπειρος τερματοφύλακας Χρούσκα.

Στο 73΄ μετά από νέο κόρνερ η μπάλα βρήκε στον Ρέζνικ για το 3-0, ενώ στο 82΄ ο Μασούρας εκτέλεσε ακόμη ένα κόρνερ, ο Μεριά έκανε το σουτ, ο Χρούσκα απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Σεμέδο ξετίναξε τα τσεχικά δίχτυα για το 4-0, στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού που προήλθε από στημένη μπάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας