Ο Θ.Λύτρας διαψεύδει πρωθυπουργό και υπουργό Υγείας για τη μελέτη

796
Ο Θ.Λύτρας διαψεύδει πρωθυπουργόΟ Θ.Λύτρας διαψεύδει πρωθυπουργό

«Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου».  Με αυτή την  σκληρή απάντηση ο Θεόδωρος Λύτρας ο οποίος μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα συνέταξαν την επίμαχη μελέτη  που άναψε φωτιές στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Κυβέρνηση γενικότερα, ενώ έγινε και θέμα συζήτησης εχθές στο κοινοβούλιο κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, διαψεύδει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ότι δεν παραδόθηκε ποτέ στην κυβέρνηση και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο.

«Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου. Εκτός αν νομίζετε και σεις πως ένας καθηγητής πανεπιστημίου δε γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στο “ανώτερο” και στο “ανώτατο”.»

Αυτό  έγραψε σήμερα ο κ. Λύτρας αναφερόμενος προφανώς στις δηλώσεις του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη σήμερα, ότι η έκθεση των δύο καθηγητών δεν είχε κοινοποιηθεί ούτε στο πρωθυποργικό Γραφείο αλλά ούτε και στο υπουργείο Υγείας.

Αντίθετα και  οι δύο καθηγητές είχαν ενημερώσει από το Μάιο κιόλας άμεσα και επανειλημμένα όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο «ανώτατο επίπεδο»..Διότι, το «ανώτατο επίπεδο», δεν είναι το υπηρεσιακό, ούτε καν το υπουργικό. Είναι το πρωθυπουργικό.

Παράλληλα μέσω αυτής της ακριβώς της  αναφοράς και  στην σαφή διαφορά ανάμεσα στο «ανώτερο» και στο «ανώτατο» επίπεδο, ο Θ.Λύτρας διαψεύδει επισήμως τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον υπουργό Υγείας, ο οποίος δήλωσε ότι έψαξε όλα τα πρωτόκολλα για να ανακαλύψει την μελέτη αλλά δε τη βρήκε πουθενά, αλλά και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η μελέτη δεν παραδόθηκε ποτέ στο Μέγαρο Μαξιμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας