Ο Δραγασάκης “αντεπιτίθεται”: Άρεσε στους “καζινάδες” ο Κανονισμός Βαρουφάκη!

536
Άρεσε στους “καζινάδες” ο Κανονισμός

΄Εσπευσε ο Γ. Δραγασάκης να δώσει συνέχεια και να αντεπιτεθεί απέναντι στις βαρύτατες κατηγορίες που του απηύθυνε και από το βήμα της Βουλής  ο Γ. Βαρουφάκης ,  πως με τον Κανονισμό που θέσπισε , καταργώντας τον δικό του , για τον “ τζόγο “ του ΟΠΑΠ ευνόησε σκανδαλωδώς την “ Τσέχικη μαφία “ και τους εγχώριους συνεταίρους της        ( Μελισσανίδη και Κοπελούζο ) .

΄Ετσι λοιπόν , ο Γ. Δραγασάκης ,  με συνέντευξή του στο “ φίλιον “  Left.gr  , την οποία πιθανόν και να προκάλεσε , ισχυρίστηκε ότι για τον Κανονισμό του Γ. Βαρουφάκη σχετικά με τον “ τζόγο “ , η κυβέρνηση δέχθηκε , εν αντιθέσει με τα παράπονα του ΟΠΑΠ , τα συγχαρητήρια των  “καζινάδων“  , τονίζοντας ότι “ άρεσε “ στους τελευταίους , ενώ άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλήν σαφώς ότι ο Γ. Βαρουφάκης τους ευνόησε !

Δε γνωρίζω ποιος από τους δύο έχει δίκιο ή αν έχουν , πράγμα όχι εντελώς απίθανο, δίκιο και οι δυο, στις αλληλοκατηγορίες τους .

Το βέβαιον είναι ότι η σημερινή διαμάχη  Δραγασάκη – Βαρουφάκη δείχνει το νοσηρό κλίμα που επικρατούσε στις πιο κρίσιμες ώρες για τον τόπο  στο τότε οικονομικό επιτελείο , ενώ το τελευταίο έσπρωχνε την ίδια ώρα ολοταχώς το σκάφος της Ελλάδας  στα βράχια του νέου καταστρεπτικού μνημονίου, έχοντας αποκλείσει φανατικά τη μόνη πρόταση που μπορούσε να δώσει θετική  αντιμνημονιακή προοπτική στην πορεία της χώρας με την έξοδο από το ευρώ και στην οποία επέμενε ο               Π. Λαφαζάνης . Γι΄αυτό , άλλωστε , ο τελευταίος , παρ΄ότι κατείχε οικονομικά χαρτοφυλάκια , ήταν αντιθεσμικά αποκλεισμένος από το Μαξίμου και τους οικονομικούς  “ινστρούχτορες“  απ΄όλες τις οικονομικές  συνάξεις και αποφάσεις , οι οποίες έπαιρναν ένα παρακυβερνητικό χαρακτήρα .

Η τραγωδία είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως ακόμη χειρότερη τραγωδία , αφού και  η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη , εν μέσω νέων σκανδάλων , οδηγεί , αμέριμνη και πανηγυρίζοντας , τη χώρα σε νέα μνημόνια και σε νέα πτώχευση , με κίνδυνο να δοθεί η χαριστική βολή στον τόπο !

K.T

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας