Ο δεδομένος στο ευρώ αντιπρόεδρος

2464

Η θέση της χώρας μας στο ευρώ είναι δεδομένη απάντησε αφοριστικά ο Γ. Δραγασάκης, ένας εκ των αυτουργών του μεγάλου Αυγουστιάτικου πραξικοπήματος του 2015, που πρόδωσε την σαφή λαϊκή εντολή και παρέδωσε την χώρα στο τρίτο μνημόνιο.
Το ερώτημα επομένως, κατά τον Δραγασάκη, δεν είναι ναι ή όχι στο ευρώ αλλά το ποια Ελλάδα σε ποια Ευρώπη;
Ακόμα έχει τέτοια ερωτήματα ο μεγαλόσχημος αντιπρόεδρος;
Μια Ελλάδα στο ευρώ θα είναι, έτσι κι αλλιώς, μια ασπόνδυλη χώρα ραγιάδων και υπαλληλικών κυβερνήσεων και αντιπροέδρων της καρέκλας, σε μια “αυτοκρατορική” Γερμανική ΕΕ που θα γίνεται όλο και πιο αντιδραστική.
Κύριε αντιπρόεδρε μην θέτεις αφελή ερωτήματα, τα οποία δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να οδηγούν σε περισσότερη αυτογελοιοποίηση όσους επιχειρούν να τα απαντήσουν.
Φτάνει πια με τα παιχνίδια και της σοβαροφανείς αναλύσεις στην πλάτη μιας ρημαγμένης χώρας και ενός εξαθλιωμένου λαού που έχει χάσει την ηρεμία του.

1 σχόλιο

  1. Κάποιοι, ακόμα και οι λιγότερο πολιτικά υποψιασμένοι, θα έπρεπε να είχαν προσέξει την δήλωση Δραγασάκη δήλωση μάλιστα που έγινε ενώ είχαμε μπεί σε καθεστώς χρεοκρατίας: “Εγώ είμαι φεντεραλιστής”. Και εφ’ όσον την είχαν προσέξει, τι κοινό θα είχαν φεντεραλιστές (εν μέσω μνημονίων) και διεθνιστές ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας