Ο Γκαίμπελς θα είχε πολλά να διδαχθεί από την ΥΕΝΕΔ 1

2791

Όποιος άνοιξε την τηλεόραση το πρωί και διάλεξε να ενημερωθεί από την ΥΕΝΕΔ 1, πραγματικά θα έφτιαξε η διάθεσή του. Από τους  γελαστούς και ευδιάθετους  παρουσιαστές, ενημερωνόσουν  ότι έκλεισε η συμφωνία στις έξι το πρωί και ακούγοντας την περιγραφή των όρων, καταλάβαινες  ότι πάλι τους κοροϊδέψαμε τους κουτόφραγκους ,πάλι τους νικήσαμε. Για το ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό των δισ., ήξεις αφήξεις και με ένα τρόπο που θα έπρεπε να χαίρεσαι γι’ αυτά που θα πληρώσεις.

Τσάμπα τα ξενύχτια και η περιφρούρηση για να μην κλείσει η ΕΡΤ. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα είναι αποτελεσματικότερος. Οι προηγούμενοι την έκλεισαν και πέρναγαν την προπαγάνδα των τοκογλύφων από τα κανάλια των εργολάβων και των διαπλεκομένων. Ο ΣΥΡΙΖΑ ενίσχυσε τα επιχειρήματα των δανειστών και αυτή την προπαγάνδα αφού την κρατικοποίησε, την οικειοποιήθηκε και ενεργοποίησε άλλο ένα όπλο χειραγώγησης του λαού.  Και για ξεκάρφωμα στο υπόλοιπο πρόγραμμα αφήνουν να υπάρχει ένας διαφορετικός αέρας που ποιοτικά θα την ξεχωρίζει από τα ιδιωτικά κανάλια.
Ο Γκαίμπελς θα είχε πολλά να διδαχθεί σήμερα και θα έμενε έκπληκτος από την εξέλιξη της προπαγάνδας και την αποτελεσματικότητά της. Δεν χρειάζεται να φανατίζεις,  και να σκοτώνεις ανθρώπους με όπλα για να τους κατακτήσεις. Κάνεις τα μυαλά τους σούπα και ησυχάζεις. Τα όπλα τα χρησιμοποιείς όπου δεν μπορεί να περάσει η προπαγάνδα σου.
Τάσος Μαυρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας