Ο Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια: Δεν ξεχνώ από πού ξεκίνησα

1100
αντετοκούνμπο

Εκεί όπου ξεκίνησε επέστρεψε χθες ο MVP του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στα Σεπόλια όπου μεγάλωσε και άρχισε τα πρώτα βήματά του στον αθλητισμό και όπου αποθεώθηκε από τους παλιούς του γείτονες.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του ανακοίνωσαν ότι εκτός το γήπεδο που θα φτιάξουν στο Μάτι, θα ιδρύσουν και ακαδημία για παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Όπως ενημέρωσε ο Γιάννης κι ο Θανάσης, το όνομά της θα είναι «Antetokoun-bros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στα Σεπόλια για το τουρνουά 3on3.

Ο MVP του NBA, που ανέλαβε και προπονητής στην κατηγορία U18 του τουρνουά, μίλησε για το γήπεδο στο οποίο έμαθε μπάσκετ και μεγάλωσε, τονίζοντας ότι όσα και να πετύχεις στη ζωή σου, δεν πρέπει να ξεχάσεις από πού ξεκίνησες.

«Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο εδώ στο γήπεδο, στα Σεπόλια. Ειλικρινά ανατριχιάζω που είμαι στο ίδιο γήπεδο που μεγάλωσα κι έπαιξα μπάσκετ! Είναι φανταστικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ.

Ό,τι κι αν πετύχεις στη ζωή, δεν πρέπει να ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ από πού ξεκίνησα κι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Σημαίνει πάρα πολλά αυτό το βραβείο του MVP. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας