Ο άπαιχτος Δ. Καμμένος: Το χαρτζιλίκι από την σύνταξη το παππού στο κράτος και όχι στον εγγονό!

2443
καμμένος

Ενα… ιδιαίτερο επιχείρημα επικαλέστηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένος για να αιτιολογήσει τα νέα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση, ιδίως τη μείωση των συντάξεων.
Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Δημ. Καμμένος έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία. Υποστήριξε πως είναι καλύτερα να το παίρνει το κράτος το χαρτζιλίκι υπό μορφήν εργοδοτικής εισφοράς, αντί να το δίνει ο παππούς στον εγγονό να… πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι!
Παρακολουθήστε το σκεπτικό του.
«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως, διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας