Με δυναμικές κινητοποιήσεις αποτράπηκαν και πάλι οι πλειστηριασμοί

2089
κωνσταντίνου

Νέες δυναμικές κινητοποιήσεις ενεργών πολιτών και κοινωνικών και πολιτικών συλλογικοτήτων, που έγιναν την Τετάρτη, 19/04/2017 στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, απέτρεψαν για μια ακόμα φορά τη διενέργεια πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών.

Στην Αττική ακυρώθηκαν 15 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας. Στην κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Αθήνας συμμετείχε μπλοκ δεκάδων μελών της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πολιτικού συμβουλίου της Παναγιώτη Λαφαζάνη. Επίσης συμμετείχαν μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, των πρωτοβουλιών Ζωγράφου και Αιγάλεω κατά των πλειστηριασμών, του ΕΠΑΜ, της Πλεύση Ελευθερίας και από άλλες κοινωνικές συλλογικότητες.

Στη Θεσσαλονίκη ο συντονισμός συλλογικοτήτων απέτρεψε για άλλη μία φορά τους πλειστηριασμούς με την μαχητική παρουσία πλήθους ενεργών πολιτών.

Οι συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, με την παρουσία και τα συνθήματά τους διατράνωσαν τη θέλησή τους να συνεχίσουν τους αγώνες τους μέχρι να σταματήσουν οριστικά την αρπαγή, από τους τραπεζίτες και το μνημονιακό κράτος, πρώτων κατοικιών, οικοπέδων, χωραφιών και καταστημάτων των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών και κατεστραμμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτών.

Επίσης διαμήνυσαν, για άλλη μια φορά, στους δανειστές και στην κυβέρνηση ότι, όπως σταμάτησαν τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία, έτσι θα βρουν τρόπους να αποτρέψουν και τους προωθούμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

πλειστηριασμοί1

πλειστηριασμοι3

πλειστηριασμοι2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας