Ουκρανία: Ζωντανός ο «δολοφονημένος» από τη Μόσχα ρώσος δημοσιογράφος

1473
ουκρανία

Ζωντανός είναι ο Ρώσος δημοσιογράφος Αρκάντι Μπαμπτσένκο, ο οποίος, σύμφωνα με κατάπτυστη ανακοίνωση της ουκρανικής αστυνομίας, φερόταν να έχει δολοφονηθεί από πυρά την Τρίτη στο Κίεβο, πληρωμένων, υποτίθεται, δολοφόνων από την Ρωσία όπως διέρρεαν οι Ουκρανικές αρχές..

O Μπαμπτσένκο, διακεκριμένος δημοσιογράφος και επικριτής του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίστηκε σώος σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας, Βάσιλ Γκιρτσάκ, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σχεδίαζαν (!) τη δολοφονία του Ρώσου δημοσιογράφου, η οποία τελικώς απετράπη.

Κατά τον ευφάνταστο στις δικαιολογίες Γκιρτσάκ, οι ουκρανικές αρχές σκηνοθέτησαν τη «δολοφονία» του Μπαμπτσένκο, προκειμένου να τον προφυλάξουν (!) και να συλλάβουν τους ενόπλους που είχαν αναλάβει να τον εκτελέσουν.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας έκανε λόγο για χονδροειδή αντιρωσική προπαγάνδα.

Η ουκρανική αστυνομία είχε ανακοινώσει την Τρίτη ότι ο Μπαμπτσένκο εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο σπίτι του από τη σύζυγό του, έχοντας δεχθεί πυρά, καθώς και ότι υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Δυστυχώς, τέτοιες κωμικοτραγικές σκευωρίες μόνο οι νεοφασίστες του Κιέβου και η ιμπεριαλιστική Δύση μπορούν να κατασκευάσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας